Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
SHADOWAWS - специалист
Аз преди месец и нещо си направих такова нещо. Са ще правя един много по-опростен модел. Купих си гайка от железарията за дремела само, и използвах една по-дебела ламарина. Ламарината е с размери 4см широка на 11см дълга прегъната на 3 пъти под прав ъгъл. Като 2 от страните са по 4см, а на тази от 3см се прави дупката за дремела. И с гайката само се притяга стойката към дремела... :supz: С дълбочината на гравиране може да се гласи и чрез цангата и като се добавят шайби преди стойката (между стойката и дремела). :wink:
Схванахте ли идеята? :-D
С едно приятелче тук от форума си правим разни неща за нашите дремели. Даже мога да Ви дам pdf да си направите 3в1 маса за дремел (рутер/банциг/шлайф). Ако го искате пишете на ЛС. :wink:
batkotony - специалист
SHADOWAWS написа:
Даже мога да Ви дам pdf да си направите 3в1 маса за дремел (рутер/банциг/шлайф). Ако го искате пишете на ЛС. :wink:
Колега,ако го постнеш тук ще го видят повече хора и ще бъдеш много по-полезен. :)
SHADOWAWS - специалист
batkotony написа:
SHADOWAWS написа:
Даже мога да Ви дам pdf да си направите 3в1 маса за дремел (рутер/банциг/шлайф). Ако го искате пишете на ЛС. :wink:
Колега,ако го постнеш тук ще го видят повече хора и ще бъдеш много по-полезен. :)
Действам на принципа "До поискване"....и да ти кажа, така знам на колко хора съм полезен :wink:
А и не ми се обработва страница по страница pdf-а, или да го качвам някъде. [-X
А и в него са шаблоните на това това дето се прави. То не е само "да се постне и готово" [-X
Всеки, на който съм му давал pdf-и за каквото и да е било, знае че в тях има шаблони.
batkotony - специалист
В такъв случай ако може прати ми на p_art@abv.bg .Ще бъда благодарен. :)
Поздрави!
SHADOWAWS - специалист
rmanov само да ти кажа, че pdf-а няма да може да го свалите от там. Плаща се. Цаката не е само да се регистрира човек! Ако иска някой да сваля от тоя сайт pdf-и, трябва да шари :wink: А аз Ви го давам без пари....нали за това е интернет :-D
В момента mail.bg нещо не работи и ще ви пращам от abv-то, така че един съвет: Дано и абв поща имате че да го ева и комуникацията става в БГ :rolleyes:
batkotony са ще ти го пратя...оглеждай се за поща :supz:
batkotony - специалист
Благодаря ти,имаш бира от мене... :-D :partyman:
velsi - Почетен майстор
Да вземеш и на мене ли да го пратиш... velsi@abv.bg
rmanov - специалист
Благодаря за файла.Постнах линка заради клипа.
pretorian - специалист
Благодарности и от мен за файла.

Тема "Приспособление за Дремел(мултишлайф)- мини оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: