Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pif4o - специалист
Напръсках я с раид :) побегна яко, ще я пръсна още 2-3 пъти, ако не разбере от дума пред струята на раида ще запля запалка да стане "огнедишаща ламя" И кат и замирише опашката ще я питам ша се качи ли пак :) Варианта с тока отпада няма как да го прекарам през ПВЦ дограмата, явно воината ще е химическа.
mirk - майстор
:) Браво, след химическата атака, следва напалм - няма начин да се върне.
Chefo77 - майстор
На лелята котката редовно влизаше в нашето антре - отваряме да проветряваме, къща е все пак. Не помогнаха нито викове, нито заплахи, нито чехъл/обувка/маратонка върху гърбината и ... Докато една вечер успяла да се намърда вътре докато отида до външната врата и се върна. Докато влизах, тя излезе от антрето, реши да мине зад мен, аз отстъпих една крачка назад ... за жалост (нейна) обаче точно когато минаваше. Сигурно съм се изплашил, тя излезе с около 80. Не знам къде съм я настъпал, но като се има предвид че аз съм 82-3 кг и тя изквича на умряло ... Избяга в двора, но вече трета година не се сеща да припари до антрето.
Та насилието понякога помага, ако и да е било неумишлено.
velas - специалист
Във всеки магазин за животни има препарати за прогонване на котки.
Аз имам двама идиота (котарака) и с голямо удоволствие си хъркаме пред телевизора.... Не е хубаво да се издевателства над животните...
inspo - майстор
pif4o написа:
Напръсках я с раид :) побегна яко, ще я пръсна още 2-3 пъти, ако не разбере от дума пред струята на раида ще запля запалка да стане "огнедишаща ламя" И кат и замирише опашката ще я питам ша се качи ли пак :) Варианта с тока отпада няма как да го прекарам през ПВЦ дограмата, явно воината ще е химическа.
А пък аз си помислих, че наистина не искаш да нараняваш животинката.
Жалко. Поне да беше ползвал дезодорант, а ти - отрова. [-(
grants - специалист
marrrio написа:
Сипи накакъв препарат да мирише на химакал нещо такова знам ли те бягат от парфюми :lol: :lol:
сипи и валериан :rolleyes:
pif4o - специалист
inspo написа:
pif4o написа:
А пък аз си помислих, че наистина не искаш да нараняваш животинката.
Жалко. Поне да беше ползвал дезодорант, а ти - отрова. [-(
Еее, споко колега :) малко преувеличавам с "украсата" инак съм внимателен с животинчето :) напръсках го заднешката, тъкмо се беше запътил към мрежата :), разтърси глава и с лъвски скок се метна от перваза на скелето за асмата, беше като нинджа, от прът на прът, кихна два три пъти и уфеика неиде. Одеве я гледам пак се качила на асмата ама към джама не припарва. Така че спокойно операцията ще мине без жертви :)
mirk - майстор
Няма проблем от райда, най много да я обезпаразитиш. :)
Chefo77 - майстор
leosat varna написа:
Във всеки магазин за животни има препарати за прогонване на котки.
Аз имам двама идиота (котарака) и с голямо удоволствие си хъркаме пред телевизора.... Не е хубаво да се издевателства над животните...
Еее, не така. И аз ги обичам животинките, но едно е аз да си направя избора и да се грижа за него, друго е външно животно, което обикаля квартала по 18 часа на ден и накрая влиза при децата ми ...
DMN - майстор
Ултразвук с честота около 25KHz май ги пъдеше. Мисля, че имаше такива устройства за кучета и котки-"кучегони". :axe:

Тема "Проблем с котка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: