Чета с удоволствие всичко във форума. бих искала да ви помоля, ако знаете и имате желание да ми дадете съвет с какво бих могла да облицовам помещение от тръби и винкел, което е външно и трябва да е устойчиво на външни атмосферни влияния. Трябва и да бъде непрозрачно. Много ви благодаря. Успех на всички.
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
22 мнения в "Съвет за облицовка"
freshenero
- специалист
Ако прочетеш поста си ,ще се убедиш че само можем да гадаем за какво иде реч.Уточни какво искаш да изолираш.На първо четене разбирам нещо като веранда,или бъркам?
Извинявайте, че не уточних става дума за външна летна баня. Благодаря
Тани
- модератор
Тези тръби и винкел вече са монтирани или ги имате като материал и искате да ги ползвате . След като ще е лятна баня , тези стени ще се мокрят ли с течащата вода или ще са защитени. Отгоре ще има ли покрив или цялата конструкция ще е изложена на преки атмосферни влияния! Все пак не сме форум за гадатели и ни е необходима повече информация за да ти помогнем , иначе само ще си чешем езиците!
Извинявайте отново наистина не съм уточнила нещата, за което съжалявам. Конструкцията е направена отдавна, няма покрив, ще е изложено на всякакви атмосферни влияния, там зимата е много студено и има много сняг в планината е, лятото е горещо и ветровито. Благодаря много.
housedoktor
- майстор
ПВЦ сайдинг, а за врата ролетна щора
svetlifen
- напреднал
Къде е това там, каква е тая конструкция, ще има ли течаща вода, от къде идват тръбите, те изолирани ли са, ако има някой около теб, който да даде повече информация или снимки ще е чудесно. защото и у София, ако се къпеш пред блока на открито с канче ще е много студено. А й защо просто не бутнете тая глупост с стоя заслон винкелов и не направите малка масивна баня, ако има възможност до къщата, ако има такава, разбира се.
Съжалявам, че нямам снимка, това е една много стара къща, която се опитах да възстановя и почти успях и дори и запазих автентичния вид. Вътре по никакъв начин не може да се направи сервизно помещение. Това е една елементарна лятна баня, която се състои от 4 тръби, които са вкопани повече 0.5 метра в земята и са съединени с п - образно желязо отгоре има вана, в която лятото водата става почти вряла. До сега използвах пердета за баня, но ми омръзна при някой по силен вятър да се обръщат нагоре и ми създават неудобство, защото се вижда от улицата. Понеже до сега всичко се работи от разни майстори и идеите са ужасни още повече, че аз неискам да е масивно, защото се надявам все пак някой да ми даде свястна идея за вътрешно изпълнение на тази неоходимост. Благодаря
Тема "Съвет за облицовка" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература