Всички имаме коли, нали ?
Опел корса 1.2 16w eкотек 1999г двигател-Х12ХЕ19НО....
Илиян Илиев™ - майстор
Ми щом е на бензин значи може.

Иди на газаджия и той ще ти каже каква.

Газова уредба тип направи си сам НЕ МОЖЕ.
maxuel82 - специалист
Илиян Илиев™ написа:
Газова уредба тип направи си сам НЕ МОЖЕ.
Може може :wink: 2 коли съм имал на бензин и на двете сам съм си монтирал газовите уредби и не е имало никакъв проблем а и не са били" жигули" че да е елементарно :lol: едната беше Мицубиши Галант пълен инжекцион а другата пежо 405 моно ! Но все пак трябва да имаш известни познания в тази насока ! Ако колата е с метални колектори слагай си обикновена газова с плочка и си свиркай !Ако обаче е с пластмасови по-добре е газов инжекцион -там работата е малко по-сложна иска си софтуер и настройка на компютъра на газовата уредба и ще ти трябва майстор :wink:
25th Hour - специалист
За този мотор само Газов инжекцион...другото ще ти създаде много ядове...иначе не е пластмасов колектора и мотора е с верига...
piron45 - майстор
Щом мотора ти е ХЕ е по добре газов инжекцион. Аз имам Корса с Х14ХЕ мотор и съм сложил ГИ Фобос преди 5г. работи чудесно и нямам никакви проблеми.
ecotronic - специалист
Да не говорим затова какви изпълнения съм виждал направени от "майстори газаджии". Неща, които човек ако е малко от малко технически грамотен никога няма да допусне, ако сам си монтира уредбата.
eurogas - специалист
Работят отлично на газ, единствено газов инжекцион може да свърши работа, Фобос е отличен избор. :)
kukuchev63 - специалист
eurogas написа:
Работят отлично на газ, единствено газов инжекцион може да свърши работа, Фобос е отличен избор. :)
може ли някой да ми каже по какъв начин превключва от бензин на газ след дадени обороти или след постигната темперетура на двигателя :axe:
25th Hour - специалист
За кой вид питаш... една го прави на обороти другата на температура
ArturDent - Почти Безобиден
Обороти -> Алтернатор (Динамо) -> Напрежение -> Реле -> Газ

Тема "Може ли? и ако може каква- ГАЗОВА УРЕДБА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: