• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Иван Златев - специалист
Пробвах в 9 V едвам-едвам,после,18 по-бързо,поразрових се в нас и намерих едно трафче намаля на 60 V пробвах с него върти го добре,на мен тва ми е достатъчно,такаче не мисля да увеличавам повече,все ще му исмисла някъкво предназначение айде със здраве и мерси за отговорите :)
ecotronic - специалист
Иван Златев написа:
Пробвах в 9 V едвам-едвам,после,18 по-бързо,поразрових се в нас и намерих едно трафче намаля на 60 V пробвах с него върти го добре,на мен тва ми е достатъчно,такаче не мисля да увеличавам повече,все ще му исмисла някъкво предназначение айде със здраве и мерси за отговорите :)
Остави го да поработи известно време на 60 волта и ако не загрява, мисля, че можеш да увеличиш още напрежението.
Иван Златев - специалист
10 мин дали ще са достатъно
ecotronic - специалист
Иван Златев написа:
10 мин дали ще са достатъно
Да достатъчно е ако не надхвърля 30 - 35 градуса можеш да увеличаваш още. То за целта е най-добре да ползваш автотрансформатор (латер) с който можеш плавно да увеличаваш напрежението.
Иван Златев - специалист
Сега го държах 15 мин да работи а мотора е студен :lol: :lol: явно ще може да издържи доста повече
romanpm - майстор
Не се притеснявай да го пробваш тогава за 2-3 секунди на 220~V , ако върти с нормални обороти позадръж и контролирай температурата :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Ел. Мотор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: