Здравейте, от заглавито се вижда, че ми се реве.
Завчера викам, ще си отида на село да си наредя новата баня (смесители мивка и т. чиния), която е на втори етаж на мястото на килера и над мазата ми. Отивам, слагам по един обезвъздушител от радиатор на всяка точка и слизам в котелното да пусна водата. До тук прекрасно. Пускам първо студената - няма дертове, обаче викам преди да пусна и топлата от котелното, ще направя един байпас, та ако има проблем да съм по близо до крана. Оказах се прав за проблема. Пускам водата и
чувам как баба ми вика от мазата: "КАЛИНЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИЧЕЕЕ!"
. Спирам и ..... не мога да го обясня какво ми беше. Локализирам теча, вадя две плочки, режа картона, разчовърках мазилката и
по - късно ще сложа снимки да видите как плъшока ми е изял тръбата.
Това горното накакси го преглътнах. Хванах лепачката колената и след има няма час напълних системата. За мое щастие от друго място не протече. Още малко и затворих дупката в картона, намазах с изолация и другата седмица ще резна 4 плочки да затворя ъгъла и съм готов.
В тоя ред на мисли някай да сподели марка от тея електронните джаджи за плъхове, която да е ползвал и да е доволен.
Накрая хванах метлата да почистя и се облегнах на стената и чувам едно познато вече, нежно "хръц", дръпнах се, натискам с ръка и айде пак в музиката
- около 2 кв.м. плочки се държат само на фугата. Сега да поясня за основата. Три стени - тухли с мазилка незнайно колко дебела, на места + 6 см., въпреки това стените имат отклонетие на 2 м. терезия 5/6 см., четвъртата стена - вертикални чамови греди 12/12 на през 50 см. Направих конструкция в/у 3-те стени, като профилите са на през 60 см., окачвачите съм слагал през 40/60 см. според това къде има здрава основа, пуснал съм и напречни, на които също съм слагал окачвачи. Върху това съм сложил зелен картон на два пласта, които съм разминал на 60-те см, фугите и на двата слоя са змазани с мрежа. Картона е обработен с хидроизолация и после бетонконтакт, плочките са лепени с Мурексин от тоя обикновенния (по избор на майстора на плочките). Та въпроса ми е защо се отлепят тея плочки? С пояснение, че от картона лепилото и с чук не пада, отлепя се плочката от лепилото.
Има и още, но после като кача снимките.
Завчера викам, ще си отида на село да си наредя новата баня (смесители мивка и т. чиния), която е на втори етаж на мястото на килера и над мазата ми. Отивам, слагам по един обезвъздушител от радиатор на всяка точка и слизам в котелното да пусна водата. До тук прекрасно. Пускам първо студената - няма дертове, обаче викам преди да пусна и топлата от котелното, ще направя един байпас, та ако има проблем да съм по близо до крана. Оказах се прав за проблема. Пускам водата и

Това горното накакси го преглътнах. Хванах лепачката колената и след има няма час напълних системата. За мое щастие от друго място не протече. Още малко и затворих дупката в картона, намазах с изолация и другата седмица ще резна 4 плочки да затворя ъгъла и съм готов.
В тоя ред на мисли някай да сподели марка от тея електронните джаджи за плъхове, която да е ползвал и да е доволен.
Накрая хванах метлата да почистя и се облегнах на стената и чувам едно познато вече, нежно "хръц", дръпнах се, натискам с ръка и айде пак в музиката

Има и още, но после като кача снимките.