• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
diaflin - специалист
Може ли да се намери нещо подобно по нашите магазини, като това - Angle-Drill Attachment , на прилична цена , примерно до 20тина лв. или да се насоча към ebay ?
dimitar68 - напреднал
Да колега има в киров бош, но е кам 60-70лв.
jekasus - майстор
Ако беше от Варна, щях да те насоча за ъглова приставка с патронник, гледах я за 18 лв. Лятото имах разходка до Бургас и там от Баумакс си купих за 12 лв. с захващане за шестограм.
Ама и двата варианта не ти пасват :?
dimitar68 - напреднал
Я кажи за варна каде я има и какво е захващанео.
jekasus - майстор
Захващане го казах- нормален патронник с ключ. Магазина е като тръгнеш от пазара към макдоналдс от лявата страна.
valat111 - специалист
На магазин Конрад в Русе има такива ъглови, захващане нормален патронник с ключ. На цена 13 лв. и хх ст.
diaflin - специалист
valat111 написа:
На магазин Конрад в Русе има такива ъглови, захващане нормален патронник с ключ. На цена 13 лв. и хх ст.
Мерси колега. :) Изглежда като това на снимката и мисля че ще ми свърши работа. Ако беше 2 пъти по-късо( дължината с патронника) , щеше да е по-добре, но за тези пари е ок.

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (29.79 KиБ) Видяна 8323 пъти
moji - напреднал
Аз от чисто любопитство следя темата, защото често ми се налага да завивам разни винтове на кофти места. Но до момента разчитам или на това:
Прикачен файл:
Bosch-GSR-ProDrive-2.jpg
Bosch-GSR-ProDrive-2.jpg (80.03 KиБ) Видяна 8312 пъти
или на една миниатюрна тресчотка на която се слага бита. Защото най важното е късото рамо тук. Това от последната снимка на горния пост големината му е толкова голяма, че се чудя къде ли би влязло в употреба?! не случайно има това:
Прикачен файл:
file_20_52.jpg
file_20_52.jpg (28.29 KиБ) Видяна 8312 пъти
или това:
Прикачен файл:
art0006502a.jpg
art0006502a.jpg (79.26 KиБ) Видяна 8312 пъти
Горните снимки ги давам само като идея. Все пак струват по една кофа с пари тези неща но от тях се вижда че идеята е късото рамо, а не самия ъгъл. Защото пак повтарям, ако размера на ъгловия накрайник е толкова голям, какъв смисъл има от него изобщо? Всъщност сигурно има, но от моята гледна точка като мебелист е напълно безмислен. Би ми било интересно наистина да разбера къде е по удобно да се ползва ъглов накрайник, пък бил той и 10-15 см дълъг?
jekasus - майстор
Това си купих от Баумакса и съм много доволенИзображение
moji - напреднал
jekasus написа:
Това си купих от Баумакса и съм много доволен
абсолютно. Моето е нещо подобно и наистина върши работа
  • 1
  • 2

Тема "Ъглов патронник за бормашина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: