• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Снимката ти е много малка, трябваше върху големия размер да го нарисуваш. Но аз и без това не разбрах много добре какво трябва да направя. Виждал съм, че такива неща се правят с отвори в стената, откъдето излиза тръба. Предполагам от страната на пръстта има нещо като решетка да не излиза и минава само излишната вода. Но такова нещо в двор не съм виждал.
Нивото на съседа винаги е било по-високо и не е сложено допълнително. Преди е имало стара каменна ограда и тази новата е залепена за нея. Копането ще е приключение от другата страна, а на някои места и невъзможно. Все пак исках да знам какви варианти имам.
boltik - специалист
Ами трябва да се прокопае канал от страната на съседът ти и да се положи покрай зидът от оная изолационна пластмаса.Колкото по-дълбоко,токова по добре.Пръста от към съседът ти,до-къде достига на височина?Направи черта на снимката,къде минава линията на пръста.Абе твоя съсед гъби не-яде ли?
kapanec - специалист
Разберете се със съседа и излейте един качесвен бетон,отгоре в неговата част нивелация и къде да отива водата, така и двамата ще сте доволни
  • 1
  • 2

Тема "Търся съвет за проблем с бетонна ограда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: