• 1
  • 2
Тази тема е за мечтатели философи и изобретатели.
marian1 - майстор
:-D а бе колеги кви валове,кви ротори кви 5 лв? Нали най-важното тук е човека - понякога може да пострадат не само пръстите....Еваларка на изобретателя .... едва ли е толкова смотано изобратена машината за да се скапва от няколко спирания .....
iva6ki - специалист
Ето на заинтересованите http://www.sawstop.com/howitworks/how_overview.php
спира като процесор засича разликата в проводимостта на материала и диска засича
в алуминиевата спирачка за 1/5000 от секундата като от инерцията се прибира, да се
счупи не хората са помислили за 5мин се слага нова спирачка и диск и продължаваш работата
се едно че нищо не е станало гот е ама и на мен ми е интересно цената $$$$ :laola:
Mega - специалист
В клипа коментират, че щетите са за 60 долара ако правилно съм чул?
професионал - специалист
60$= 1пръст!!!!(аз съм за пръста) [-X
koleto84 - специалист
Цените са около 3000-3500 долара ама мисля не са никак много ако си останеш с всички пръсти. =D>
kiss9402 - специалист
професионал написа:
60$= 1пръст!!!!(аз съм за пръста) [-X
ОПРЕДЕЛЕНО :yawinkle:
Smarin - специалист
Хм , но реже пържоли (с материал отдолу):) ? значи и пръстите си отиват , просто не виждам защо пръста да ти се озове при диска освен ако не режеш . Аз не бих разчитал на тази защита не внимава ли човек нищо не може да го предпази
rockwall - майстор
Циркулярът НЕ Е ТОТАЛ ЩЕТА, а разходите по подмяната на деформиращата пластина са 60$

Ако беше ТОТАЛ ЩЕТА, нямаше да е интересно за никого, но 60$ срещу МИНУС 1 или 2-3 пръста си е добра сделка

Има ли някой, който ще предпочете да си спести 100 лева и да си даде един пръст - пък бил той и на крака
  • 1
  • 2

Тема "Циркуляр пази пръстите!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: