Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
tonko - напреднал
Благодаря за добрите отзиви :2thumbs: :prost:
Браво, пич! Честно казано, трудно ми е да повярвам че не си правил такова нещо друг път [-o<
tonko - напреднал
Нямаше да се справя [-( , без помощта на този изключително полезен форум. :2thumbs: :supz:
Честито на всички именници :prost: :party:
rossenboy - специалист
Останах без думи!! Само един въпрос и предложение: зад котлоните предпазил ли си някак камъка, че да не се пруска от мазнината като се пържи. Ако не си, мижеш да му сложиш стъкло - прозрачно или матирано, както ти харесва. Стъклото може да го слагаш само като готвиш, да не се разваля визията през останалото време.

P.S. Котлоните и аз съм ги монтирал така, не като хората :-D Мисля, че е по-удобно така.
Fortune - специалист
Браво! Мнооооого приятно се е получило...
Ако може и рецептата за баницата (поне мисля че е) - мммммм страхотно изглежда.
silllveto - Майсторица
Всичко е супер, но от мен - голяма критика! Ти за твойта булка, дето е такава майсторка, хич не мислиш! Първо, камъкът зад котлоните... ше й се разкаже играта. И тая мивка така завряна... дано имате миялна!
tonko - напреднал
rossenboy Благодаря за предложението. Камъкът, за сега не е импрегниран стараем се да го пазим,като зад котлоните слагаме една плоскост ...временно :lol:
Честно казано, не знам с каква паста да го намажа :? ,а и все не мога да отделя някой друг лев. :sad:
tonko - напреднал
Fortune за рецептата трябва да питаме майсторката :roll:, а баницата наистина беше страхотна :tonqe:
silllveto , да не те чуе жената :-$ , как да не мисля за нея :heart: е каква кухня съм и спретнал :roll: . Мивката е максимално изтеглена навън,до колкото позволява ъгловия шкаф.Не е чак толкова неудобна , а и аз се включвам с някоя друга чиния \:D/ :thumbs:
Fortune - специалист
И аз за предпазване ползвам стъклена дъска за рязане - има ги прозрачни, с лимони, домати...
А така монтирани котлоните са по удобни за ползване със сигурност :)

И да питаш жената за баницата :)
silllveto - Майсторица
И аз чакам за баницата. :wink:
Котлоните обмислям дали да не ги врътна така, ама още не съм решила, щото пък от друга страна обичам да имам повече плот. :?

Тема "Кухня с греди на тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: