Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dmi - специалист
Здравейте, имам следните образувания по крушката на огледалото Изображение

Uploaded with ImageShack.us
Някой има ли представа какво е това и как да го махна, защото ми е ужасно гадно дори да го гледам. Иде ми да изхвърля огледалото...
Тани - модератор
Напръскай ги със Саво и трябва да изчезнат. Недей пуска лампата поне две денонощия обаче , че и без това смърди адски на хлор!
сола 180 - специалист
Почти съм сигурен, че става въпрос за ново строителство.И много скоро изпълнени довършителни работи.
Абе "Саво"-то е решение ама временно.
Тани - модератор
Прав си! По дългосрочното решение е добра вентилация!
сола 180 - специалист
Тани написа:
Прав си! По дългосрочното решение е добра вентилация!
Абе човек да не помислиш, че те контрирам нещо.
Просто искам да кажа, че всичко си иска неговото.И вентилация няма да помогне в някои случаи.Тея новите още като иззидат втория етаж почват стиропора на първия......Как да съхне това после??????
Правил съм бани и след 2 седмици всички плочки по стените са в мухъл.Ама нали клиента е цар.........
Тани - модератор
Нищо подобно! Не те контрирам , наистина си прав! Просто допълних мнението си , защото съм се изказал като докторите - да се махнат симтомите( гъбичките) , но не споменах нищо за причината (влагата). Ти спомена причината и аз се опитах да дам решение! Нали това е целта на форума , да се допълваме! Сигурен съм , че ще се дадат и други предложения , които може да са и по-добри от моето!
dmi - специалист
здравейте. Не е ново стройтелсто, а панелка, само че банята е почти чисто нова да речем. На две години. Като погледнах зад огледалото и там имаше, но доста по-малко. Ще си го купя това саво, че ме е гад само като си помисля колко са гадни за гледане пък каквото стане. Мерси

Тема "Гъбички?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: