май само автора не участва в темата 

сола 180 написа:Ами старче кво да ти кажа бе човек??Да,Рена,Фиати,колкото искаш Пасати,ГоУфове,Опели....май скоро не си се оглеждал по улиците!А за цени не ми говори,щото нашите джамбази тука така ги надуват,че....и много ясно,то е логично,че ще надуват повече немските,понеже българина,предпочита да купи VW понеже майстора така му казал!
В БГ е пълно с Рена и Фиати защото купуваш евтина кола с много екстри(които после си плащаш като поп).
Е това е истината никой не му се дават 15 000 лв за VW или Ауди като за същата година и същите екстри може да даде 8 000.А ма после неусетно си плаща гяволъка...
housedoktor написа:4 та година карам Меган Сценик.Единственият сериозен проблем имах с електрониката"Made in Germany"на Siemens.Наиистина е много сполучлив автомобил.Както споменах 3 то поред Рено ми е...Имал съм и немски коли и още имам една -качеството им е силно прехваленоКолега с какъв мотор ти е Сценика.
torbalan написа:ти нали можеш да четеш?Да,мога да чета.Също така мога да съставям собствено мнение,което е плод на собствената ми практика и житейски опит.Какво да чета-статистика,която е показана пречупена през съответната призма на някой или някои,за да ми внуши какво трябва да мисля,така ли?-Не,благодаря!
http://www.reliabilityindex.com/
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: