Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Chefo77 написа:
vodoustoichivshperpl написа:
OSB - http://osbbg.com/
Хайде стига сте си рекламирали сайтовете във всяка тема за ОСБ/шперплат! Или поне бъдете коректни и кажете, че 9.5 мм листите ОСБ (КИТАЙСКИ) са БРУТАЛНО ИЗМЕТНАТИ, че смърдят ужасно (кофти лепила, които вероятно не са разрешени в ЕС) и нямат никакво защитно покритие от която и да е страна. Също можете да споменете, че имат разлика в дебелината - 9.5 понякога не е 9.5, а достига 11.
Или за вас 10 листа 9.5 мм ОСБ трябва да са дебели не по-малко от 10.1 см?

за китайското ОСБ нямам коментар, тъй като ОСБ-то, което внасяме, е от САЩ - там е произведено и е придружено от съответните сертификати за качество. ако някой ви предлага китайско ОСБ - не си купувайте [-X
Chefo77 - майстор
Интересно - как може американците, тези корифеи в качественото производство (И СКЪПО), да предлагат ОСБ в същите размери като китайците, с толкова ДОЛНО качество и на толкова ниски цени ...
Да кажем, че не говоря празни приказки точно в тази тема ...
И май много добре ме разбирате ...
Chefo77 написа:
Интересно - как може американците, тези корифеи в качественото производство (И СКЪПО), да предлагат ОСБ в същите размери като китайците, с толкова ДОЛНО качество и на толкова ниски цени ...
Да кажем, че не говоря празни приказки точно в тази тема ...
И май много добре ме разбирате ...
разговорът започва да звучи доста преднамерено... точните размери на ОСБ-то, което ВНАСЯМЕ от САЩ са 9.50 мм, 11.10 мм, 15.24 мм и 18.30 мм. не знам, какви размери китайско ОСБ са Ви предлагали (или сте си внасяли) - все още не става ясно, откъде Ви е информацията... клетвена декларация няма да Ви подписвам, но Ви каня най-учтиво в офиса ни да се запознаете не само с АМЕРИКАНСКИТЕ сертификати за качество, а и с всички останали документи по ВНОСА ОТ САЩ. защото останалото тук вече наистина ще са "празни приказки". :^o
crez - майстор
Тани написа:
bisplus написа:
Има такиваплоскости за спецялно за под..достаса гладки но и с малко по завишена цена.
Ще ти бъда благодарен , ако можеш да ми кажеш нещо повече за тези плоскости - наименование , цена! Къде мога да ги намеря в Пловдив евентуално?
Това е производителя http://www.kronospan.bg/products/catego ... ?cat_id=32
ето и цени http://www.vadjo.com/?go=groups&groupName=OSB
Тани - модератор
crez благодаря ти , но лично на мен вече не ми е необходима тази информация.ЧАк се изненадах , че аз съм питал, но като погледнах датата 2007 година закърпих едно дюшеме колкото да изкара още малко време. Вече почти две години откакто се споминаха и баба и дядо Бог ада ги прости , че ги споменавам.
Все пак информацията ще е полезна за другите потребители.Аз ползвах нвй-обикловено ОСБ и след като го лакирах стана достатъчно гладко за да се постеле килим отгоре. Така изкара няколко години и дори от миналата година без проблеми наредиха ламинат отгоре! Така че върши работа за тази цел!
Chefo77 - майстор
разговорът започва да звучи доста преднамерено... точните размери на ОСБ-то, което ВНАСЯМЕ от САЩ са 9.50 мм, 11.10 мм, 15.24 мм и 18.30 мм. не знам, какви размери китайско ОСБ са Ви предлагали (или сте си внасяли) - все още не става ясно, откъде Ви е информацията... клетвена декларация няма да Ви подписвам, но Ви каня най-учтиво в офиса ни да се запознаете не само с АМЕРИКАНСКИТЕ сертификати за качество, а и с всички останали документи по ВНОСА ОТ САЩ. защото останалото тук вече наистина ще са "празни приказки". :^o
Колега, явно продължавате да не ме разбирате, затова ще го кажа по друг начин, макар че ако си четяхте личните съобщения, щяхте да ме разберете по-рано.
Ваш КЛИЕНТ съм, закупихме наскоро голямо количество ОСБ плоскости с въпросната дебелина (9,5 мм). След като срязахме металните ленти, които държаха плоскостите, същите се нагънаха. Миризмата няма как да я предам, но за Ваше убеждение (т.е. за убеждение на клиентите Ви тук във форума), утре ще снимам част от въпросните плоскости, а също и начина, по който се изправят, за да се залепят и да се образува равна повърхност... доколкото може.
И, може ли да обясните, как така внасяте плоскости не откъде да е, а от САЩ, и цените са осезаемо по-ниски от елементарните Български плоскости.
В "офиса" Ви няма да дойда (фургончето в Тополи), защото това е последният път, когато пазаруваме от Вас. Можехте съвсем коректно да ни кажете информацията, която аз представям тук, и по този начин да бъдете достойни за уважение.
А хората, които ме познават, знаят много добре, че не говоря "празни приказки".
Chefo77 написа:
Колега, явно продължавате да не ме разбирате, затова ще го кажа по друг начин, макар че ако си четяхте личните съобщения, щяхте да ме разберете по-рано.
Ваш КЛИЕНТ съм, закупихме наскоро голямо количество ОСБ плоскости с въпросната дебелина (9,5 мм). След като срязахме металните ленти, които държаха плоскостите, същите се нагънаха. Миризмата няма как да я предам, но за Ваше убеждение (т.е. за убеждение на клиентите Ви тук във форума), утре ще снимам част от въпросните плоскости, а също и начина, по който се изправят, за да се залепят и да се образува равна повърхност... доколкото може.
И, може ли да обясните, как така внасяте плоскости не откъде да е, а от САЩ, и цените са осезаемо по-ниски от елементарните Български плоскости.
В "офиса" Ви няма да дойда (фургончето в Тополи), защото това е последният път, когато пазаруваме от Вас. Можехте съвсем коректно да ни кажете информацията, която аз представям тук, и по този начин да бъдете достойни за уважение.
А хората, които ме познават, знаят много добре, че не говоря "празни приказки".
Колега, трябваше да се обадите в момента, в който сте срязали металните ленти и сте забелязали нередност. Никога не сме отказвали рекламации на наши клиенти, направени на момента. Съжалявам, че сте останали с такова лошо впечатление за продуктите ни. Но нямаше да сме най-големите на пазара на шперплат и ОСБ, ако всички наши клиенти имаха тези проблеми, с които сте се сблъскали Вие...

Цените са такива, защото работим само с фабрики, които са готови да ни предоставят конкурентни условия на доставка за тяхните продукти. С риск да се потретя - това са фабрики в САЩ (товарно пристанище - Савана, Джорджия).

Успех!

П.С. офисът ни е в гр. София, ул. Иван Тургенев 2. всеки е добре дошъл да получи и види от първо лице всякаква информация за дейността ни, продуктите и страните им на произход.

Тема "Фибран + осб + ламинат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: