• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
baikiro - специалист
помпата е WILO RS 25/4
baikiro - специалист
boss901 написа:
baikiro написа:
А не можеш ли да изпълниш нешто такова съшто няма да имаш проблем...!
братле аз така смятам да го направя,а това над бойлера е РС нали
да PC e малко , нескопосано е направено но на лято ще правя ремонт в банята ..!
boss901 - специалист
каква помпа трябва да взема :?: :?: :?: :?:
boss901 - специалист
и колко литра да е разширителния съд :? :?
baikiro - специалист
вземи като мойта помпа WILO RS 25/4 двускоросна работи абсолутно тихо
http://www.wilo.de/cps/p/bg-bg/downloads/Pasport_RS.pdf
мислиа че PC от 10 до 15 литра ти е достатачен.
boss901 - специалист
baikiro написа:
от колко време е имаш???
boss901 - специалист
колеги може ли да ми кажете начина на свързване на печката към радиаторите и боийлера(какъв цол тръби да взема,наклона на радиаторите как се прави и прочееее)тръбите ще са полипропиленовата :shock: :shock:
maxuel82 - специалист
boss901 написа:
колеги може ли да ми кажете начина на свързване на печката към радиаторите и боийлера(какъв цол тръби да взема,наклона на радиаторите как се прави и прочееее)тръбите ще са полипропиленовата :shock: :shock:
Може може :? Така ми харесваш , събирай информация :lol: От печката с метални (черни) тръби до колекторите !От колекториде с ф16 към всеки радиатор (ако всеки редиатор е на отделен кръг) :wink: Ако имаш 2 или повече радиатора на един кръг тръгваш от колектора с по-голям диаметър на тръбата и постепенно намаляш ! ф-то зависи от това колко и какви консуматори ще се захранват от този кръг ! :wink: Наклона много малък (на 1м 1-2мм) където е обезвъдушителя трябва да е повдигнато ! ППР (стаби)или от тези с алуминиевата вложка !уточни се какви точно !Аз бих ти препоръчал мед ! :wink:
baikiro - специалист
boss901 написа:
baikiro написа:
от колко време е имаш???
от 2 години но мой колега я ползва от 5 не са създавали проблеми.
boss901 - специалист
maxuel82 написа:
boss901 написа:
Може може :? Така ми харесваш , събирай информация :lol: От печката с метални (черни) тръби до колекторите !От колекториде с ф16 към всеки радиатор (ако всеки редиатор е на отделен кръг) :wink: Ако имаш 2 или повече радиатора на един кръг тръгваш от колектора с по-голям диаметър на тръбата и постепенно намаляш ! ф-то зависи от това колко и какви консуматори ще се захранват от този кръг ! :wink: Наклона много малък (на 1м 1-2мм) където е обезвъдушителя трябва да е повдигнато ! ППР (стаби)или от тези с алуминиевата вложка !уточни се какви точно !Аз бих ти препоръчал мед ! :wink:
от тези с алуминиевата вложка ще взема и смятам всеки радиатор да го свържа по отделно :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Тема "парно на дърва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: