• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
новия12 - специалист
в пловдив цените на елементите са от около 3лв за 1.2 ампера - 5лв за 2.0 ампера - 2.4 ампера около 5-6лв и за 3.0 ампера са от 7 до 12лв. в другите градове едва ли да е по различно положението. може малко да бъркам но с двадесет тридесет стотинки ....рециклирал съм доста батерии ако някои желае мога да му дам и точни цени... :)
дано да съм бил полезен ....
velsi - Почетен майстор
Хубаво, но кои елементи са читави?
новия12 - специалист
велси - нали знаеш че няма как да се разберат на външен вид. последния път рециклирах батерия с елементи 3 ампера от 7лв. клиента беше изненадващо доволен относно продължителноста на работата на винтоверта. преди седмица поставих елементи пак от 3 ампера на друга фирма но цената беше 12 лв на елемент. просто няма кака да се съпоставят двата вида защото...
един работи с една машина - тока и на консумация е един.
друг работи с друга машина - тока и е съвсем различен - пример редукторната предавка предавателното число...
трети работи с батерия от 1.2 ампера за 3 лв елемента - и ми вика супер е .... по цял ден работя...
четвърти работи с едно хитачи дето идва при мен за батерия - ми то вътре е така конструирано че първоначалния ток - димек наи - големия пад е сведен до минимум - чрез първоначално мъртво денферно завъртане ... димек мотора прави близо една четвърт оборот и чак тогава след като е набрал инерция с почти като на празен ход с минимален ток и пад на напрежението - чак тогава мотора завърта редуктора....
ето отговора на твоите въпроси...
velsi - Почетен майстор
Е, аз имах предвид от това, което си пазарувал кое според тебе е читаво. Не вярвам в Пловдив да е по-различно от Търново. Те магазините от едно и също място зареждат. Виждал съм жълти, сини, зелени, бели... Ясно е, че всички са от Китай, но все пак?
новия12 - специалист
велси - отивам в магазина - взимам елементи - примерно от жълтите - или зелените - образно казано... и казвам на продавачката - която виждам за първи път защото текучеството на продавачки по магазините е не малко - а тя малката пу...ка е толкова технически грамотна че в главата и е сичко друго освен моите елементи.... :-D ...и аз и казвам - МИНАЛИЯ ПЪТ ВЗЕМАХ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ - НЕ СА ДОБРИ.... предложи ми други... а тя :? ...
или ако е отворена ми отговаря - ООООО ТИЯ СА ВЕЧЕ ДРУГА ПАРТИДА....
ето пак абсолютно точен и в същото време безсмислен отговор на твоя въпрос... ти знаеш ли какво е да купиш - КОТКА В ЧУВАЛ ???
надявам се правилно да си ме разбрал.... :)
velsi - Почетен майстор
Разбрах те. Явно ще е с напипване.
valat111 - специалист
velsi написа:
Разбрах те. Явно ще е с напипване.
На продавачката ли? :rolleyes:
новия12 - специалист
:-D не ставаше бе ....нито за напипване нито за мирисане.... нито за отпред нито отзад.... изтърбушена и с мустаци като наште като не ги обръснем три четири дена... :-D
то иначе щях да я поканя в нас да пробваме кои колко ще издържи :-D ЕЛЕМЕНТИТЕ ДЕ... ша ги зареждаме и разреждаме цяла нощ... :-D
да извинява колегата дето му цапаме темата - ама така тръгна приказката....
nabi - специалист
още един въпрос на този винтоверт друг патронник тоест да не е на макита може ли да се сложи
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: