• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
lacezarasia - специалист
вече го занесох в техното. там ми казаха, че не съм си качил драйверите, обаче като видяха в дивайс мен. всичко си беше ок. дойде шевката и пак започна от драйверите. а щото ме беше вече мн. яд затворих всичко и я накарах да ми покаже от къде се проверява дали са инсталирани драйвери. ами не знаеше.(аз не знам как е ама не е така). момчетата в магазина също гледаха в биоса и нищо т.т няма видео. погледнахме и в един друг msi и там нямаше видео???. абе боклука май си е боклук.
lacezarasia - специалист
оставих го да го носят на експерт та ще пиша кво е станало с бракмата по-нататък.
tysonlkr - специалист
lacezarasia със или без операционна система го закупи :?
Щото ако е със то трябва всичко да са направили в техномаркета, и драйверите да са ти качени.

Но според мен има много голяма вероятност изобщо да нямаш допълнителна видео-карта, а да си си само с вградената. Големи измамници са тия по маркетите и полисите :evil:
Аз съм се сблъсквал със "специалистите" от такъв магазин и са ми пределно ясни колко познания имат в областта на техниката (от всякакво естество)
Дано ти добавят картата за която си си платил след ремонта.
ArturDent - Почти Безобиден
Би ли обяснил къде е допълнителната видео карта?
И къде е изхода за нея?
lacezarasia - специалист
днес си взех бракмата. цялата работа била уж в драйверите. довлякох го и го включих беше о.к и така както си беше о.к, хоп и му изгоря захранването. та така. ама драйверите си бяха същите :? между другото се обадих в сервиза и ги попитах дали са получили такъв и такъв лаптоп, ами не бяха, така че в магазина са го магерили.
не пазарувайте от там.
lacezarasia - специалист
между другото това е нова технология на nvidia с цел спестяване на енергия и втората видеокарта се включва само когато е необходимо. прочетох го на сайта им.
ама пак си не купувайте от там.
lacezarasia - специалист
оказа се, че драйверите дето са ми дали са стари. след като си ги ъпдейтнах всичко се нареди.
iva6ki - специалист
В повечето случай това е проблема, браво :-D
kapanec - специалист
Предната седмица се занимавах с същия модел след като му инсталирах win 7 нямаше никави проблеми само дето се оказа че има изгорял пиксел на другия ден го върнаха от Техномаркет без никави проблеми и обеснения :wink: за сега си работи новия без проблем :?:
  • 1
  • 2

Тема "проблем с видеокарта на лаптоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: