• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
geraldo написа:
Аз съм комшията от последния етаж,но не схванах за какво става въпрос.Запушването става още на дупката на самата тоалетна,точно на "входа"
Изображение ,начи вероятността да си се прецакал сам е много вероятна,но е вероятно и да си прецакал и долните комшии.Убеден ли си първо че имаш наклон на мръсния канал?Отдушника е една тръба която излиза в подпокривното пространство(може с клапа ,може и без,но това е друга тема),свързана с отходната канализация,така че когато фекалиите тръгнат на долу,да не се получава вакум

Изображение Изображение
професионал - специалист
По стечение на обстоятелствата моят канал няма отдушник(нито противовакуумна клапа),но въпреки това в тоалетната и пъпеш да пуснеш - ще го преглътне.Имах случай с изпуснат сапун в тоалетна (не вкъщи),и кво запушване направи-не е истина.Що вода отиде докато го прокарам-една седмица,всеки ден поне по 200-300л.и в резултат на това се откъртиха огромни парчета котлен камък-после всичко си дойде на място. :partyman: :finga:
shotik - майстор
Такова положение съм имал и с откачена пластмасова опаковка от дезодорантите за тоалетна ,която беше минала в задната част на сифона ,не се виждаше ,пружина за почистване на канали минаваше покрай нея ,но не и друго.Трябваше да сваля чинията и да я разкача от канализацията и почистя.
Илиян Илиев™ - майстор
Как така лайната преминават, а хартията не? :?
sameks - специалист
Трябва "мека китка".Дълга ръкавица и бъркане.Иначе демонтаж.100% е някой остатък от тоалетен дезодорант.
  • 1
  • 2

Тема "Лаишки въпрос относно оттичането на тоалетната" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: