STEPER написа:Мисля,че е време Velsi да се намеси.Аз следя внимателно дискусията и макар, че се задълба в подробности мисля, че е от полза. Давайте напред и показвайте по-често кой до къде е стигнал. Колкото до търкалящите лагери аз смятам, че е излишно да се използват при положение, че има линейни на много добри цени. Но и това вече се спомена, така че да не се повтаряме.
nik80
до този момент не съм написал нито една лоша дума за теб или някой друг!!! Това ще се промени.
Това дали аз разтягам локуми или си чеша само езика си е моя работа,
но аз не бих се хвалил със сглобена лагерна количка и с подобни заварки.
Да се сложат толкова много и големи лагери на една малка машинка не е голямо техническо постижение.
Ти като човек, който е търсил лагери на много места и при много доставчици, би трябвало да знаеш,
че цените на най-големият производител на лагери в света FAG са еднакви навсякъде и при всички доставчици.
Цените са от производителя.
Други производители (безименни) продават лагерите 40-50% по-ниско от FAG. Вероято може и още малко по-евтино да се намерят, но лагери за левче ми се струват само евтини и нищо друго.
Един човек с малко житейски опит би трябвало поне да се замисли при подобна разлика в цените. Къде са 14лв., къде е 1лв.
Дори и китайците не произвеждат с подобна разлика.
Прочети предишните страници и ще видиш, че СВД-тата ( ISO стандарт) от Китай са по-евтини, но не и с подобна разлика.