Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dechev - специалист
Те с това у момента се занимавам, уж беа 7,8 разхлопали се плочки у 70 кв.Режем по фугата до здрава плочка и кат почукнем и следващата шушне, така та половината, ако се сетим, че снимам да се види кво чудо е.
Та за питащия, добре си направил, кртене до здраво. :2thumbs:
valat111 - специалист
dudulia написа:
Колеги,нужно ли е да изкъртя старите теракотни плочки,преди поставянето на нови такива, или да лепя новите,директно отгоре?Искам да сложа и хидроизолация.Дали ще хване директно върху теракота?
Със стари к...и нов бардак не се прави....чувал съм го това отнякъде
dudulia - напреднал
И така вече няма никакви следи от теракот и цимент.Т.к. основата е мозайка (шлайфана),трябва ли да я накъртя леко или да мина с нещо от рода на бетонконтакт и тогава да поставям новите плочки?
Dewalt - специалист
Върху мозайката боро контакти слагаи смело плочки след като изсъхне добре
Мисля че 24 часа му дават
chapara - майстор
Е нали щеше да сменяш наклона,как без замазчица :?:
dudulia - напреднал
Да ще сменям наклона.Мисълта ми е има ли нужда от обработка мозайката,преди да се сложи замазката?
сола 180 - специалист
chapara написа:
Е нали щеше да сменяш наклона,как без замазчица :?:
Абе Чапар ти като не знаеш кво се обаждаш? Нали ще има Боро контакт за кво ти е наклон и замазчица? :wink:
dudulia - напреднал
Отново имам въпрос. Да свалям ли мазилката на стените (тухли),която трябва да е варово-цементова,но май липсва цемента или да си я оставя?
Dewalt - специалист
Като си тръгнал да правиш нещо - прави го като хората.
И малки съмнения да имаш - захвашаи се с къртача
gogo1113 - специалист
Ако имаш съмнения, че може да се е отлепила от тухлите /бие ти на кухо/ - да, в противен случай е излишно упражнение, освен ако не искаш да си изправяш стените. Как разбра, че няма цимент?

Тема "Махане на теракот?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: