• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
jacko - специалист
мисля че ако става вапрос за един или два пуфа, спокойно можеш да си нарониш малко стиропор, не е чак толкова трудоемко. иначе пресован стиропор продават на всякаде. ако става вапрос за промишлени количества, трябва дапотърсиш каде го пресоват, и да си вземеш непресован ;)
Arata
Стефчо, ти си готов фелдфебел:))
На колко си години, извинявай ама не знам дали съм от форума:Р
Стефан - майстор
На анонимници с иронични постове не отговарям. Задай въпросите, когато се регистрираш, и ще ти отговоря изчерпателно!
zliabili - специалист
малко е стара темата,но все пак какво стана с направи си сам пуф(аз се бях ровила в нета и ги срещах като барбарони)и много искам като срършиме с ремонта да си направя и аз и ми е интересно какво се е получило с барабарона на автора на темата?ако някой има опит в изработката на такава възглавница мн ще съм happy ако сподели опит. :wink: :?
zliabili - специалист
ехоо никой ли не се е интересувал досега от тези пуфове?

zzuzi - специалист
Аз от доста време съм мераклия да си направя и скоро ще се захващам.При мен обаче проблема е не в пълнежа,а в разкрояването и шиенето.За пълнеж ще използвам споменатия по-горе ПЕНОЛАТЕКСОВ ПЪЛНЕЖ.Цената му е 11,50 за 10кг ,ама като незнам колко ще ми трябва в килограми?Ако има някой,който да се е справил с изработката приемам съвети.
Здравейте,

Намирам се в София и смятам да си купя пенолатексов пълнеж от една фирма в ж.к. Лагера. Проблемът е обаче, че няма какво да ги правя всичките 10 кила в чувала, така че викам да се комбинирам с някого да си ги поделим. В краен случай може аз да взема 10-те, а после който има нужда от по-малко, да се свърже с мен да му изпратя. Пишете ми на blessing@abv.bg
Фло - специалист
cheefer написа:
някои знае ли откъде мога да намеря стириопор на гранули.Търсила съм на много места,но без успех.Ако знаете някое място,магазин или фирма ще съм ви благодарна. :)
http://www.maxim.bg/maxterm/maxterm.htm
Здравейте отново,

Искам само да отбележа, че горното предложение за поделяне на пълнеж е от април месец и отдавна вече не е актуално. А тъй като до ден днешен продължавам да получавам писма от мераклии, да знаете, че явно сте много! Нека вместо да пишете на мен, да пуснете подобна обявка в тази тема и ще се организирате по между си.

Най-често ме питат за контакти на фирмата, така че ето ги:

ф-ма Жи-Ди-Ем
жк.Лагера, бл. 39, партер
тел. 02 951 61 82
цена: 1.30лв/кг => 13лв/10-кг чувал

Пенолатексът не е гранулиран, а на големи, меки късове като дунапрен. Тоест винаги може да се компресира вкараното количество и да се добавя още и още, само дето пуфът натежава. Но затова пък веднага след ставане бърза да си върне първоначалната форма, което е идеално ако има конкретна форма (кубче, цилиндър...).

Ако звъннете на фирмата и се окаже, че нямат в момента наличен, може да поръчате при следващо зареждане да им докарат един по-малък чувал, примерно 5 кила специално за вас. Така се получи при мен и в крайна сметка не се комбинирах с никого.

Успех!
kirofabv - специалист
Дай да видим резултата. Тея барбарони са мега удобни иначе :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "пълнеж на пуф!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: