Необходимо ли е да се изправят стените предварително в банята ако има отклонение от отвесност около 1 см. Също така ме интересува трябва ли ъгъла да е направен предварително на 90 градуса или това може да стане при лепенето на плочките. Питам ви тези неща защото идваха няколко майстора и всеки ми дава различни препоръки. Един казва че е задължително изправянето на стените предварително и то желателно с лепене на гипскартон. Този варянт не ми допадна много. С мазилка е по приемлив но не трябва ли майстора да си я направи тази замаска сам за да не се оправдава после с неравни стени...
Другият ми въпрос е за пода при лепене на теракот .Казват че трябва да се направи пефектна замазка и чак тогава може да се лепи. Не е ли възможно да се лепят плочките като се слага повече теракол и цимент и с това да се обират неравностите на пода . В момента съм подвел едни нива и ако се прави нова замазка нивата ще отидан подяволите.
Благодаря на всики отзовали се
Ето и малко снимки на банята в суров вид.
Другият ми въпрос е за пода при лепене на теракот .Казват че трябва да се направи пефектна замазка и чак тогава може да се лепи. Не е ли възможно да се лепят плочките като се слага повече теракол и цимент и с това да се обират неравностите на пода . В момента съм подвел едни нива и ако се прави нова замазка нивата ще отидан подяволите.
Благодаря на всики отзовали се
Ето и малко снимки на банята в суров вид.
Прикачен файл
P1000016.jpg (103.23 KиБ) Видяна 2846 пъти
Прикачен файл
P1000061.jpg (179.86 KиБ) Видяна 2846 пъти
Прикачен файл
P1000071.jpg (150.09 KиБ) Видяна 2846 пъти