• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Армагедон - специалист
Отново опирам до съветите ви :o
С какво да намажа пода на гараж за да се спре вдигането на прах. Всичко полепва по рафтовете и е много неприятно. Основата е бетон.
velsi - Почетен майстор
Блажна боя.
ЧефоС - специалист
velsi написа:
Блажна боя.
Да, бе :lol:

Грапав гранитогрес може да стане.
velsi - Почетен майстор
Ами предложи ти нещо бе, умнико! Аз това поне съм го правил.
Армагедон - специалист
имах предвид някаква запечатка бе момчета :weedman:
velsi - Почетен майстор
Навремето така бях направил пода не един Интернет клуб. Изкара 4 години зверска експлоатация, пък ти ако искаш да използваш някаква по-модерна технология... твоя си работа.
kaishew - специалист
Пробвано и добре става с лак за камъни.
ЧефоС - специалист
velsi написа:
Ами предложи ти нещо бе, умнико! Аз това поне съм го правил.
Предложих, но кой да чете? Нали първо трябва да хапем. :lol: Модераторски подход - за сплашване на простосмъртните.

Направих това предложение, защото смятам пода на моя гараж да е с грапав гранитогрес. И ще е много по-добро решение от намазване с блажна боя. :lol:
Последна промяна от ЧефоС на пет мар 18, 2011 6:28 pm, променено общо 1 път.
velsi - Почетен майстор
Стефане, ти обърна ли внимание какво пита човека? "С какво да намажа пода на гараж?" Или ти си намерил гранитогрес, който просто се намазва? :? Или пък и е на цената на три кутии сива, блажна боя?
ЧефоС - специалист
Да, обърнах. Но не очаквах подобен въпрос от тоя колега. Просто не може чак толкова да не е в час, освен, ако не изпробва нервите на аудиторията. От постовете му съм останал с впечатлението, че е естет, и изпипва нещата. Извини ме, ако греша.
  • 1
  • 2

Тема "бетонова настилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: