Здравейте,искам да споделя съвсем пресен опит с акрилни бои Селт. Наложи ми се да пребоядисвам старите врати,и тръгнах да търся дибре познатите ми Леко серия Аква,но както установих ги няма никъде(става въпрос за глос),та... понеже исках лъскаво избора ми беше между мегафим агва и селт,и понеже селта го даваха по-лъскав избрах него.Вратите са грундирани и зашкурени и нанесох 2 ръце боя на 2 врати и една каса,след около 2 часа проверих как изглеждат вратите и оооо чудо ,боята се беше напукала много здраво и падаше като захар при търкане само с пръст ,и познайте какво
почна,викам айде лоша основа,на вратите старата боя беше свалена до основа зашкурени грундирани и пак зашкурени,на касите боята не е свалена..... и пак същия резултат.Свалих я с шпаклата(падаше супер лесно) и минах с акватана леко,понеже ми беше останало съвсем малко боя,да проверя дали пък не съм объркал нещо с грунда ,ами боята си изсъхна без абсолютно никакви проблеми...та мисълта ми е НЕ КУПУВАЙТЕ СЕЛТ ако искате да ви е мирна главата