Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
MamaMy - майстор
Пич, спряло е преди 2 години :-D
silllveto - Майсторица
Всъщност не е, но съсредоточен предимно в банята. Така и не успях да разбера от какво е. :razz:
Chefo77 - майстор
Ами много е вероятно да е от кьопавия вентилатор на комшията ти ...
FMaster - специалист
Стари тръби за топлата вода, рециркулация (най-вероятно), вентилатор и климатик (малко вероятно), близост на стена на асансьорна шахта ... дори и от другия вход.
Също тръбите за парното, ако минават оттам, при студено време от топлофикация повишават налягането и температурата на подаваната вода, откъдето с появвява един гаден постъпателен шум. Може и да е у вас проблема, намали крановете на парното и виж дали го има.
silllveto - Майсторица
Ей, ама откъде я измъкнахте тая тема, прочетох я цялата и се смях с глас... :lol:
FMaster, благодаря, нито едно от изброените. Така или иначе никой не си призна, в два апартамента даже влизах. Толкова вече не ми пука, че не помня дали е сезонно. Вече не питам, щото така или иначе не успях да открия източника, май всъщност не съм била достатъчно упорита. Но пък все тая, като във вица: "...живея на 50м. от гарата и на 500м. от летището - защо по дяволите ми е безшумна перална машина!?" :wink: Та и аз горе-долу така...
FMaster - специалист
Общо взето не ми се спи и се ровя в несвойствени теми ...
:-D =D> :-D :yawinkle: :lol:
silllveto - Майсторица
Всъщност смятам, че причината е нещо в тоците, реле ли, не знам, не разбирам. Защото установих подобен шум и на други места във входа. Тва е. :)
Благодаря на всички!
Chefo77 - майстор
Полтъргайст. Ако е с хомосексуални наклонности - полтъргейст. Ако е много гаден - полтъргъз.

Тема "Денонощен шум в спалнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: