Всичко за дърводелството
pavkatay - майстор
От седмица в един от складовете за профили се предлага едно чудо,което след много чудене и гледане окачествих като райбер. Представлява точно това,което си нарисувал,но основата не е кръгла. Изработено е от алуминий и се предлага в три цвята-тъмно, светло кафяво и бяло .
ribnikolaevi - майстор
Еее, деи давай по-подробна информация :-D Производител, модел, в краен случай кой го продава?
Имам човек в Плевен, който може да го вземе да ми го прати ако трябва, няма проблеми.
Последна промяна от ribnikolaevi на нед мар 20, 2011 9:42 am, променено общо 1 път.
pavkatay - майстор
Може и аз да ти го взема,пратя и т. н.
По-важното е да го видиш и да ти хареса-току що установих, че фотоапарата ми го няма в чантата :sad: . Дано да е паднал в колата. Ако е там и имам възможност утре мога да снимам. Ако не- склада е на 'АЛТЕСТ/КаМДжи' в 'Кайлъкаресурс'.
Производител-не съм обърнал внимание какво пише на кутията, а фирмата има централно снабдяване и съм почти сигурен,че има база и в София, така че тези неща може да ги намериш и там.
ribnikolaevi - майстор
Благодаря за информацията и дано не си олекнал с един фотоапарат!
spokoen - специалист
Между другото колега си върха на рисуване :-D
ribnikolaevi - майстор
spokoen написа:
Между другото колега си върха на рисуване :-D
Сигурно ме бъзикаш, защото ползвах Аутокада, но нямах скенер в момента и това беше по-лесния вариант.
spokoen - специалист
Разбрах, че нещо ползваш, но не знаех какво. От първия момент се сетих за какво иде реч и повтарям много хубаво го нарисува!
pavkatay - майстор
Може и да си свършил работата,но ето и обещаните снимки със закъснение

Прикачен файл

P1010046.jpg
P1010046.jpg (65.44 KиБ) Видяна 4243 пъти

Прикачен файл

P1010045.jpg
P1010045.jpg (93.14 KиБ) Видяна 4243 пъти

Прикачен файл

P1010044.jpg
P1010044.jpg (86.8 KиБ) Видяна 4243 пъти

Прикачен файл

P1010043.jpg
P1010043.jpg (94.76 KиБ) Видяна 4243 пъти
ribnikolaevi - майстор
Благодаря за снимките, надявам се са направени със въпросния фотоапарат.
Работата все още не е свършена, продължавам да търся "райбера" показан на схемата.
ribnikolaevi - майстор
Нейсе, намерих го. На ингилизки е: toilet cubicle locks.
Ето го:
http://www.aliexpress.com/item/Bathroom ... 42238.html
http://www.keraglass.info/pdocs/doc_4.pdf

Тема "Райбер за тоалетна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: