Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Zender - помощник
Препорачаите ми марка която наистина е добра! Трябва да си взема за оборудването на цялата къща! Какво мислите за Scheneider / Merlin Gerin / :?:
vlado0549 - специалист
Най добро но и най скъпи са Siemens.Най евтино но и най..Елмарк.
Наистина добри и не толкова скъпи са Moeler.
wernis - специалист
Знаете ли магазини в София от където могата да се закупят тези Moeler на по поносими цени ?
Sphinx - специалист
Помисли за Le Grand, но са скъпи. Шнайдер са хубави, аз преди 1 седмица си купих димер и съм много доволен.
expander - специалист
Аз навсякъде сложих Merlin Gerin. Доволен съм. Досега нямам проблеми, добре се закрепват в конзолите. Изглеждат стабилни. Кабелът също се захваща добре и лесно. Само с един контакт IP44 имах малък проблем, опаковката беше нарушена и вкъщи видях, че има счупен детайл. Оглеждай ги добре. Дори техниците от кабелната ТВ се учудиха, че ТВ конзолата внася толкова малко затихване. Мисля че за цената си са супер. Можеш да правиш комбинации от няколко модула на един панел.
pavelari - майстор
Sphinx написа:
Помисли за Le Grand, но са скъпи.
Това е истината слагал съм всякакви от gulsan/TR/ до merlin gerin/FR/ но легранд ме очароваха изключително - много са яки добре стягат и 4 квадрата кабел и най-вече удобни са за монтаж демек е помислено и за нас монтажниците не само за клиента.
k_k_krastev - помощник
Здравейте,

Мои приятели ми препоръчват контакти Prodax или JUNG, но ми се струват доста скъпички.
Използвали ли сте такива? Дали качеството си заслужава цената ?
georgiarg - специалист
Според мен най-доброто съотношение цена-качество имат Scheneider или Merlin Gerin.
Galski - специалист
Разгледай и Gewiss. Имат много разнообразни модули. Можеш да наредиш и до 12 модула в една рамка (или пък три до шест контакта Шуко в една рамка). Голямо разнообразие и на рамки - кои по-скъпи, кои по-евтини. Интелегентна работа, и според нашия ел. техник добри са им изработките. Лесни монтажи и замени.
Но да се закупуват от официален и оторизиран дилър, защото ние си изпатихме от един магазин. Но решихме проблема си де :)
MIRO_073 - майстор
Merlin Gerin серия Alia добро качество на добра цена
контакт -3.09 безДДС и без отстъка
ключ сх 1 - 2.80
ключ сх 5 - 2.90

Тема "Контакти , ключове...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: