Здравейте майстори!
въпреки ,че аз съм жена се захласвам по инструментариум.-Не е нужно да си жена или мъж, за да разбереш; отсееш доброто -полезното.Ваща тема доста ми допадна.Всеки от вас има с какво да се похвали. - Далеч сме оттова да се ХВАЛИМ - Браво!Уважавам хората,които тачат добрите инструменти,но това ,което изниква в акъла ми/не съм блондинка/е следното-какви пари извадихте с тия инструменти,като ги имате и събирате от години?- Ето тук ще ти кажа следното (от своята "камбанария"): не е важно какво съм извадил,а важното посредством тези инструменти - КАКВО СЪМ СПЕСТИЛ /b].Ще си кажете-тая па жена само за пари си мисли.НЕ!Имаше един израз,не знам на кого е-"Каквото и да ти говорят,да знаеш,че става въпрос за пари"Аз смея да кажа ,че съм майстор в една друга област/не си мислете нещо,областа за която ви говоря е доста сериозна и изисква знания,умения и сила,а също и много инструменти,скъпи/,това беше причината да попадна сред вас.Търсех си оптимален вариант за тресчотка 3/8",хем да е надеждна,хем да е престижна като марка,хем да не е много скъпа.Избрах си BETA http://www.beta-tools.bg/article.php?id=910/55Q ,благодарение на ваще коментари.Та бях стигнала до там.Колко от вас работят с тия инструменти,за да се изхранват и колко от вас биха си купили скъп инструмент,само заради удоволствието да го имат, - За жалост малцина си биха купили "скъп" инструмент, за да го имат.Сама отбелязваш, че е криза и парите не стигат до никъде. Факт е, че човек, когаго купува скъп инструмент или е е наясно с неговите преимущества или се надява в един по-следващ етап да си обогати познанията;уменията си. Аз съм майстор любител и като такъв често "откривам топлата вода". Благодарение и на колегите- съфорумци..дори и да не извадят 1 ст.с тях- По някога не е нужно да вадиш пари с тях. В случая не е важно да вадиш пари с тях -скъпи (евтини) инструменти. По някога ги купуваш, защото те -инструментите ти откриват нови хоризонти и когато ги имаш можеш да експериментираш, пробваш и опитваш. Успяваш да натрупаш нови знания и умения,а да дадат и последните си пари. - Аз лично съм с хоби насоченост (както и не малко хора от колегите съфорумци. при хора като нас идеята е ене да спечелим, спестим, а желанието и стремежа -да Направим Сами.Не веднъж обаче съм давал последните си финанси, за да закупя дадено нещо..Аз съм от втория тип.Тая скапана криза.....
Е това се казва коментар

Трябва да има все повече такива хорица за да става денят ни по-весел, щастлив и изпълнен с надежда ! ! !
Поздрави ! ! !