• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 175
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
noemis - напреднал
Януари платих 130, февруари 160, тоз месец ще видим колко.
Ама бях без електромер януари и две седмици от февруари. :)
2v6 - майстор
noemis написа:
Януари платих 130, февруари 160, тоз месец ще видим колко.
Ама бях без електромер януари и две седмици от февруари. :)
Значи и до момента разхода ти хич не е голям :)
noemis - напреднал
Както писах бях без електромер и пусках духалки :)
Здравейте, уважаеми модератори.

Има ли причина, да ми бъдат изтрити коментарите, по отношение на проблемите, касаещи изградената газова инсталация от Рувекс (Rouvex) и респективно последващите коментари във форума? Да разбираме ли, че форума не защитава интересите на потребителите и съфорумците, а по - скоро на фирмите, срещу които има оплаквания? Моля, който има основание да смята, че съм предоставил невярна информация - да се свърже с мен, като ви уверявам, че ще предоставя всички налични документи, касаещи случая!
Интересно и дали това е поредната стратегия и професионализам на посочената фирма Рувекс (Rouvex)? Т.е. в случай, че има мнения и коментари, които ги притесняват, вместо да се насочат към корекцията им - използват руския метод "няма мнение, няма проблем"? :prayer: =D> Тъжна работа.
Моля, ако някой все пак от Рувекс наблюдава форума (предполагам, че това е продиктувано изтриването на темата) и има притеснения относно коментарите - да се свърже с мен, за ра решим проблема, а не коментарите за него. Уважаеми служители на Рувекс, в случай, че разхода на ГАЗ (като количество) за зимните месеци продължават да са на тези нива, нали разбирате, че ще предприема всички активни методи за защита на интересите си? Изтриване на коментари в един форум, не би решило проблема, уверявам ви!

С уважение,

"Доволен" потребител!
velsi - Почетен майстор
Просто приеми, че е имало технически проблем, свързан с недобронамерена, външна намеса спрямо форума и част от информацията е била безвъзвратно загубена, преди да го удряш на чувства.
Злономарена външна намеса на форум? Ахахаха. Гледай ги тез хакери, какво нападат вече :supz: :)
А как пък точно определени неща ги няма? Това с чувствата не го разбрах.
velsi - Почетен майстор
Доста неща ги няма, но ти няма как да разбереш, защото не си ги чел всичките. Иначе колкото си разбрал - разбрал. Здраве да е!
vesel - специалист
Здравейте, колеги.
Искам да добавя седмичен стаен термостат в отоплителната система у дома. Газовият котел е MiniMax. До момента разгледах ето тези термостати:
COMPUTHERM Q7 RF - цена около 110 лева;
TYBOX 810 - около 150 лева.
Споделете някакво мнение или ми предложете други варианти.
vesel - специалист
Мммм, да. Явно няма да получа никакъв отговор :?
Все пак се сетих от къде да прекарам кабел ( без да се вижда), така че ще спестя някой лев и ще взема термостат с жица :mrgreen:
LazarGanev - "Велик майстор"
Лично аз не съм работил нито с този котел, нито с тези термостати - дано се включи Espase - той има опит с тях.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 175

Тема "Проблем при отопление на газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: