• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
slonoce - специалист
Колеги имам една волга 24-10 и досега е с газов изпарител ладни ренцо,нз на колко години е така я взех но е поне на 5 и се чудя как да постъпя да сменя мембраните да взема нов вакумен турски за 50тина лева обаче дали турския ще храни годзилата или не,и третия вариянт предлагат ми ловато ползвано 3000 килметра и седяла сред това 7-8 месеца за 30 лева ако някой може да ми помогне да разреша дилемата да дава съвети приемам всякакви.
pavkatay - майстор
Ако си доволен от този сменяй му карантията и става като нов.
ieiei - специалист
Не си писал имаш ли проблем.
Живота на мембраните на Ланди е 2 пъти повече от другите изпарители.
Обикновенно след смяна на 2те гумички(по1 лв.) изпарителя става ,като нов.
slonoce - специалист
Значи си сменям карантията и ще карам,ами разхода дигна като я взех 10 на 100 извън града сега го покачи а мотора е на 100хиляди и намирисва на гас просто испарителя си е по мо исчисления на 6-7 години и не е пипан.
маречков - специалист
Ландито е хубаво, ама да е ново. При мен, преди години и след смяна на карантията продължи с проблемите. Или не можаха да ми го настроят или изпарителя се бе деформирал вече. Преди да продам колата и сложих един турски за 40 лв. и така си замина, човека не ми се е оплаквал, явно грижи е нямало.
Мене ако питаш слагай си нов, па макар и турски. Те турските са копирани и са 1/1 с ловатото.
slonoce - специалист
И мен точно това ме притеснява,защото не знам какво му е състоянието ,а мебраните са си 20 лева полвината от цената на нов изпарител.
25th Hour - специалист
Ново Волтранче и си в играта...
ralev - специалист
Взимаи ловатото то си е класика при АГУ пък и цената му е на комплект оригинални мембрани, а на твоя изпарител винаги можеш да смениш мембраните.
ieiei - специалист
Винаги може да вземеш нов изпарител.Минимума ,като качество Ловато
определено ,като цена е повече от няколко комплекта мембрани.
Една профилактика и реглаж ще решат проблема.Просто го отвори и ще се убедиш сам.
slonoce - специалист
И преди съм ремонтирал,но не нз дали ще стане по добре ,само да не проваля 20 лева
  • 1
  • 2

Тема "Газов изпарител за Волга Дилема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: