Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
galia_ - специалист
харесва ми много идеята за такова огледало. мисля да изрежа с шаблон плексигласов или полипропиленов гръб, да го облепя с фолио за прозорци и да залепя огледалото отгоре. окачването как ще стане само се чудя... стената, където мисля да го сложа е бетон http://ratemyspace.hgtv.com/SNC/ViewIte ... dc970600c1
Osiris - специалист
хубаво е в шаблона да има отвор за огледалото и да стане като рамка има няколко начина за закрепване
1 взимаш окочвачи за огледало и го закрепваш на стената с дюбели и винтове отгоре слагаш шаблона и го залепваш с монтажно лепило или силикон
2 само с монтажно лепило или силикон
3 залепваш огледалото за шаблона а самия шаблон с окачвачи за картина или нещо подобно
Последна промяна от Osiris на чет юли 19, 2007 2:42 pm, променено общо 1 път.
galia_ - специалист
Osiris написа:
хубаво е в шаблона да има отвор за огледалото и да стане като рамка има няколко начина за закрепване
1 взимаш окочвачи за огледало и го закрепваш на стената с дюбели и вентове отгоре слагаш шаплона и го залепваш с монтажно лепило или силикон
2 само с монтажно лепило или силикон
3 залепваш огледалото за шаблона а самия шаблон с окачвачи за картина или нещо подобно
вариант 2 най-ми харесва, но той и вариант 1 предполагат, че няма да мога да го местя. аз не съм се засилила да го местя, ама де да знам кво ще ми хрумне.
окачвачите за картина отпадат. това са едни куки, на които висят картините с корда, нали? мисля, че ще се изгуби ефекта от рамката
Osiris - специалист
може да се мести като се запълват отворите на дюбелите с гипс или друга шпакловачна смес :?
galia_ - специалист
Osiris написа:
може да се мести като се запълват отворите на дюбелите с гипс или друга шпакловачна смес :?
дупките - ок, ама как го отлепваш?
Osiris - специалист
не четеш!!!
в първия случай си закрепваш огледалото по стандартен начин за стената а декорацията ти е залепена за огледалото :)
galia_ - специалист
Osiris написа:
не четеш!!!
в първия случай си закрепваш огледалото по стандартен начин за стената а декорацията ти е залепена за огледалото :)

оооо, :shock: чета аз, ама не чаткам.
добре, значи ще лепя всичко едно за друго, а самото огледало пробивам с 4 дупки, слагам дюбели, винтове и отгоре ги скривам с някакви капачки

благодаря. извинявай, че не схванах от 1-ия път.

Тема "огледало" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: