Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Здравейте и от мен !
Аз също се присъединих към бъдещите новодомци :) и ако всичко е наред следващите 2 години ще ви досаждам .Опитвам се да прикрепя снимка на това ,което беше като проект и това, което реших да направим.С две думи за апартамента: ново строителство,няма носещи стени на спалните и 14 метра тераса,която в едата спалня и хола ще усвоя.Който има някакви други интересни идеи,ще съм благодаре да ги сподели.Благодаря ви предварително
[/b]

Прикачен файл

Copy of Copy of Image0001.JPG
Така си го представям аз
Copy of Copy of Image0001.JPG (22.53 KиБ) Видяна 5048 пъти

Прикачен файл

Copy (2) of Image0001.JPG
Така беше по проект
Copy (2) of Image0001.JPG (22.26 KиБ) Видяна 5048 пъти
go6o87 - напреднал
много хубаво! честито за апартамента! и аз като теб от месец си имам ново строителство апартамент, който беше адски непрактичен (но затова евтин сравнително) - коридор 12кв и някаква пародия на стая 9 квадрата плюс огромна баня - 10кв, и друга стая 30 кв, и балкон 6 кв
и сега всичко е разбито, банята вече е готова и намалена на 5 кв....
та и аз съм на такова дередже - разместване и преустройство :lol:
успех ти пожелавам
Margo - напреднал
Абе хора,аз ли не съм нещо наред или вече толкова се побърка народа с това ново строителство.Как е възможно да се купуват такива заоблени апартаменти?То един прав ъгъл има ли в него?Явно докато има кой да ги взема ще има и кой да ги продава.
masteradmin - майстор
Защо аз открай време съм фен на разчупените форми. А да не говорим, че исках да направя вилата си цяла в овали (без нито един ъгъл) за да неможе тъщата да каже, че ще се намери едно ъгълче и за нея :)
Emerald - модератор
за да неможе тъщата да каже, че ще се намери едно ъгълче и за нея Smile
:lol: :lol:
Justy - майстор
:-D

Има и такива бабули, с математически наклонности, дето все се " вписват " - в интериора ти, в компанията ти - да ги впиша, опиша и дезинтегрирам :x

Тема "Мнение" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: