Кухненски плот от масив се слага само за красота в кухни, в които НЕ се готви, повтарям НЕ се готви, както и да го обработваш, при рязане се наранява, при изпускане на по тежки и остри предмети като сатър, чук за месо и т.н. се наранява, при поставяне на горещ тиган или тенджера се деформира горния "защитен" слой и от там проникването на влага е неминуемо след време и всичко си отива на място (по дяволите
). Това са само началото на недостатъците, вторичните са масива да не е бил достатъчно сух и след малко време се измята безвъзвратно както си поиска, говоря за дебелина от 4 см. нагоре (по-тънък и без влагата ще се усуче и изкриви).
valpen написа:не се жегвай така рязко де:) само 1 вия ред бе за теб,следващите бяха по принцип./твоите 4 ри реда наистина бяха изчерпателни достатъчно и благодаря за това , а ако съм се изразил погрешно или неразбираемо СОРИИИИИ!!!!parketmilanov написа:Благодаря за исчерпателността до колкото може да бъде събрана в 4 реда по този повод.Четирите реда скромна информация, която дадох са плод на знанията ми придобити след 5-годишно обучение във ЛТА и нямат нищо общо с търговско лайшкия подход или строителни”легенди”.
има някои митове които се натрупват в строителството и хора с мнение тип последна инстанция грамофонничът ./нямам предвид никой конкретно./ако някой още може да даде подробно инфо за чамовия материал,таблица за парамметри и използваемост
ще даде много по ясна представа.
благодаря ви
Ако желаете, обадете се на лични съобщения да Ви препоръчам учебници и литература, откъдето да си извадите необходимата Ви информация.
ако четеш внимателно без нерви ще видиш че защитавам твойта теза че повечето хора не знаят че чама е обощеното понятие на над 10 вида иглолистни дървесини.ако имаш нещо от учебниците сканирано за иглолистните дървесини видове,параметри,твърдост,линейни разширения и прочее ще е хубаво да го постнеш тук или в нова тема за да се разбият наистина някои митове и легенди.
предварително Благодарско.
мир,пис,и кафе с коняк