Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
marto - специалист
Здравейте..от няколко години се занимавам със сухо строителство но днеска за първи път започнах да правя снимки на работата си :ops:
Значи идеята е в един апартамент да се "поразчупят" малко таваните,но поради оскъдни средства на собственика няма да има основен таван от ГК а фигурки директно на плочата,което ограничава идеите и фантазията почти на половина :) днеска започнах от хола

Изображение

Изображение

Изображение

това ще бъде четвърт кръг в ъгъла от него тръгва елипса до края на колоната,ще бъдат на различни нива елисата на 8см а кръга на 14см падат от тавана ,слизат с дъга 35см надолу от тавана и свършват в една права
сега минаваме в другата част на хола...

Изображение

Изображение

това ще са 2 ромба като единия настъпва другия и също на 2 нива..

(моята идея беше на същата площ да са 3 ромба като средния е по-голям и пада по-надолу от съседните му..)

утре следва продължение П.П. как мразя да правя звезди.. :)
marto - специалист
Продължавам нататък..в хола днеска нищо не съм пипал,продължих в двете спални

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

На тея звезди им трябва само един сърп и чук и са идеални :-D

другата спалня..

Изображение

Изображение

днеска толкова направихме,утре идват жичкаджиите и затваряме навсякъде с тях

утре вечер че кача снимки на готови за шпакла фигурки
masteradmin - майстор
Супер радвам се че гипскартона става все по - популярен. Снимай до края.
$64EN - специалист
браво много готино . тея звезди ме кефят доста . снимаи ги ако може и като са готови :) и не само тях де .
radoraev - специалист
Радваш ми окото с начина на работа-нямам думи...............ти си първия който ме зарадва във форума :prayer: :prayer:
bisplus - специалист
Браво , много добре! Признай си, че си видал някоя идейка от форума :) :) :) От мен да знаеш, че ще имаш доста играчка с върховете да звездата.
leonardo_vd - модератор
Много добре.
За сега нямам никакши забележки, просто идеално изпълнение. Да видим нататък.
marto - специалист
Само идеята за слънцето е от форума :) но и не е същата!!аз лъчите ги забивам в тавана и не правя скрито навсякъде :wink:
Днеска жичкаджиите дойдоха в 2часа следобед :shock: и естествено и ние тогава почнахме работа :-D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Последна промяна от marto на нед юли 22, 2007 12:13 am, променено общо 1 път.
marto - специалист
и днеска започна шпакловката..пича почти цял ден лайсни залага и късния следобед започна да шпаклова...слънцето е минато веднъж за утре се очертава да свърши а вдругиден една шкурка сутринта и финито :) A слънцето се отказахме да му зануляваме лъчите в тавана,в края е на 4см а в началото на 9см

Изображение
tihogr - специалист
те хората преди мен го казаха ще го кажа и аз добро изпълнение.

Тема "Айде и аз за сефте.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: