• 1
  • 2
Тук ще поместим информация за всички статии които искате да напишем.
jekasus - майстор
smlxl написа:
jekasus написа:
Т.3- Там,където е камината има скъпа климатична система и проветряването е безмислено.
Климатична и вентилационна не винаги означава едно и също. Освен това не знаеш за какъв дебит чист въздух е пресметната системата. Знаеш ли колко кубика въздух консумира камината? И проветряването никога не е безСмислено, дори в помещения с вентилационни системи. Отвори една микробиология и ще разбереш защо :!:

Не ги раздавай така с лека ръка мненията, защото не можеш да се обосновеш ако влезнем в детайли. Ти по какво си специалист всъщност?
В този случай е едно и също, и като не може да проветри три спиртовки, ебахти и системата.И по твоя логика тези печки трябва да са забранениИзображение+ "циганската любов" и други подобни.
Всъщност за това е поста ми, вижда се изолация в горната част на камината и ламаринена кутийка, където се налива биоетанола (мирише на фалшива водка). Сега е топличко, но имам възможност да я пална за цял ден и да я видя как се представя откъм миризмите.
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
smlxl - специалист
Не съм казал, че трябва да са забранени. Акцентирах на това, че при процеса горене първо се консумират големи количества кислород и второ се отделя влага, особено от тези на снимката, която си сложил, и съответно достъпа на свеж въздух, разбирай добра вентилация е много важен. Знаеш, че има модели на печки със специално предвиден отвор за достъп на свеж въздух отвън, за да не се консумира кислорода от помещението, което се отоплява, респективно където са хората.
rockwall - майстор
как се отразява на цената на биоетанола либийската криза
jekasus - майстор
Че какво отношение имат арабските държави към алкохола.
И понеже е съм силен в химия - каква е разлика между биоетанола, медицинския и техническия спиртове.
Или само за това че е "БИО" трябва да струва два-три пъти по-скъпо :?
  • 1
  • 2

Тема "КАМИНИТЕ НА БИОЕТАНОЛ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: