• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
as897 - помощник
bisplus написа:
е ти за един сряз циркуляр ли ще правиш..
ами ако ставаше този двигател, щях. Може да се наложи и за нещо друго ...

по-точно 8 парчета ПДЧ са
bisplus - специалист
Абе там от кадето го купи това ПДЧ не предлагаха ли разкрой?...можеш да потърсиш ръчен циркуляр, с водение по някъв линиял ще стане добре. Става и с прободен трион, но там нещата стоят по-кофти. От каде си...може да измислим нещо!
as897 - помощник
bisplus написа:
Абе там от кадето го купи това ПДЧ не предлагаха ли разкрой?...можеш да потърсиш ръчен циркуляр, с водение по някъв линиял ще стане добре. Става и с прободен трион, но там нещата стоят по-кофти. От каде си...може да измислим нещо!
Сигурно предлагат но ми е по удобно на място да взимам мерките и да режа...

има ръчни циркулярчета за по 100 и нещо лв. но не ми се даваха... :-D

ще го карам с ъглошлайфа... то се е видяло :mrgreen:
teon - специалист
Колега недей с ъглошлайфа.По-долу в темата електроинструменти има специална подтема ''Диск за рязане на дърво с ъглошлайф''- там са описани последствията от такава интервенция.
duco - специалист
Много ми е чудно колко си си мислел да ти излезе този малкия циркляр ,че то само един свестен диск за пдч струва стотина лева.Милсиш ли че ръката ти струва по малко ако да тогава смело си режи с ъглошлаифа после щте си купиш нова.
cakev79 - специалист
Не лъжете човека.Може да се реже и със диск със видиеви зъби/не съм сигурен,че така се казва/Моя е RIDER и си разкроих няколко парчета без да ги развали.И мен ме лъгаха за подрезвачи.Не казвам,че не е правилно,но за големи количества,а бавничко става и по моя начин.
duco - специалист
Никои не е казал че не става има си специални дискове за рязане на ламинат без подрезвач ,ставаше бъпрос за рязането със ъглошлаиф че е супер опасно .
  • 1
  • 2

Тема "Малък циркуляр" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: