Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
tetomaster написа:
Давам идея за преустройство на таванско помещение.
Мисля да правя нещо такова с моята къща.Интересуват ме няколко неща.Трябва ли ми проект за такава анджаклама.Ако да и го направя без проект ще ми бутнат ли покрива или ще платя голба. :?
Фло - специалист
lenor777 написа:
tetomaster написа:
Мисля да правя нещо такова с моята къща.Интересуват ме няколко неща.Трябва ли ми проект за такава анджаклама.Ако да и го направя без проект ще ми бутнат ли покрива или ще платя голба. :?
Подаваш заявления в съответния отдел на общината,че ще правиш ремонт на покрива,взимаш входящия номер и си ти-действаш !
Фло написа:
lenor777 написа:
tetomaster написа:
Подаваш заявления в съответния отдел на общината,че ще правиш ремонт на покрива,взимаш входящия номер и си ти-действаш !
A?Само това ли?Няма архитектурни планове ,разрешителни глупости?Сигурен ли си?
ArturDent - Почти Безобиден
За ремонт - няма нужда. Законодателя е мислил малко тук.
Представи си ако покрива ти тече или го отнесе вятър да правиш проекти, разрешителни - отидоха 2 месеца. През това време какво правиш - плуваш?
Правила на Форума написа:
11. В цитатите включвайте само тези части от мнението на потребителя, които коментирате.
П.П. Стига сте цитирали, цитирали, цитат в цитата, става нечетаемо!

Тема "Преустройство на таван." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: