• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
romanpm - майстор
Правил съм от маскировъчна военна с тия ленти кафяво жълто , филето с бризент и хубавото бе че топката се вижда че се удря и същевременно рядко се спираше и нямаше нужда от събирането им толкова често :)
Това с рабицата ми допадна много и мисля да си направя и аз, обаче за филето какъв плат си изполвал и как точно го направи, защото се чудя как може да стане ?
romanpm - майстор
xXxtremeboy2 написа:
Това с рабицата ми допадна много и мисля да си направя и аз, обаче за филето какъв плат си изполвал и как точно го направи, защото се чудя как може да стане ?
Едва ли рабицовата мрежа която е метална /има и поцинкована/ ще става за тенис :roll: , колегата Pecatacool е имал в предвид за мрежа за шпакловане която е от предполагам стъклени влакна :wink:
ами да той е споменал че е рабица за шпакловка иначе има най-различни видове :) само за филето се чудя как точно да го скалъпя
romanpm - майстор
xXxtremeboy2 написа:
ами да той е споменал че е рабица за шпакловка иначе има най-различни видове :) само за филето се чудя как точно да го скалъпя
Филето се шие първо на машина , а после може и на ръка /аз съм го правил/ :wink: за рабицата определението е че е само метална - ползва се и за кокошарници , зайчарници , гълъбарници и т.н. справка примерно гугъл http://www.google.bg/images?q=%D1%80%D0 ... CCwQsAQ4Cg
Horhe - напреднал
По пазарите съм виждал едни такива мрежи, в които държат картофи - "гаца" май им казваха - продават ги на метър и дупките им са по-големи - от такава дали няма да стане?
И това е идея. Мисля, че и с такава мрежичка увиваха и краставички (курнишонки) за продан, обаче дупките са по-малки и са идеални, ако има такива да се продават на метър ще е идеално.Но пак идва проблема (поне за мен) с филето, смисъл такъв че ще намеря начин да се зашие, но проблема е какъв плат да се намери, твърд, за да се доближи повече до истинското филе.
nanobanano - специалист
Някакво развитие,че и ние сме на тази фаза :)
hakama - специалист
Отдавна не съм пипал филе, но мисля че от промазан брезент (За камионите) ще се получи.
Мен мрежата по ме бърка - тази за шпакловка излиза тънко като цена, но дали се виждат очертанията (те също са с бял цвят).
За строителната мрежа, вярно че май няма да се виждат :/

Други варианти?!

Отделно и ще трябва някой да го зашие със здрава машина - филето.

Дотук - ще може ли да се докара до 30-40лв?

И до нас има кортче и я мисля тази мрежа от няколко месеца... гледам ги децата със сезал играят...
Поне за колове няма да мисля, оградата ще играе ролята, но коловете се падат точно между линията на мрежата, е няма да е като на истински корт всичко опънато и т.н.

Застопоряването в средата, за да не играе много мрежата след съприкосновение с топката ли е? :idea:
nikolson - майстор
LZ написа:
Искам да направя мрежа за тенис корт и стрничните колове на които се закача. Готовите мрежи (само мрежата) са с цени около 200 лв.
Дайте идеи от къде да набавя материалите, както и идеи по отделните точки.
http://www.cansportbg.com/index.php?act=item&id=813
:drinkers:
  • 1
  • 2

Тема "Мрежа за тенис корт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: