• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 28
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stivemaster - майстор
Я ПЪРВО НЕКА ВСИЧКИ КАЖЕМ ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ФЛО. =D>
Напоследък бях зает и не съм следил развитието на темата ,колега gvladkov ебаси цената за труд дето си спазарил направо съм потресен и аз мислех че предлагам конкурентна цена , уби всичко детско в мен.Въпреки това се надявам да не са мангали и да свършат това за което сте се спазарили ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ което е най важното.Успех и снимки давай колкото направиш.
gvladkov - специалист
Не,не са мангали,такива никога няма да наема.Цената е и с техен материал,като включва и полагането на бетона.Момчетата работят доста добре.Утре ще снимам прогреса.
Аз съм от Плевен и правих проекта за моята къща при същия архитект. Моята къща също ще е от CREO блокове. Аз все още не съм започнал строежа така че ще е много полезен вашият опит.
stenmark - специалист
За цената не е фрапираща/16лв/кв./На Пампорово работеха майстори и то много добри за 12/14лв.По време на тая криза в Смолянско вече нищо не се строи и много хора останаха без работа.
gvladkov - специалист
Малко фото:
Предварително да кажа,че още не е завършен и не са наредени всички подпори за да може да се минава.
Прикачен файл:
2011-03-28 17.36.20.jpg
Прикачен файл:
2011-03-28 17.36.26.jpg
Прикачен файл:
2011-03-28 17.36.44.jpg
Прикачен файл:
2011-03-28 17.37.00.jpg
Прикачен файл:
2011-03-28 17.37.08.jpg
deo moni - специалист
Браво :2thumbs: дано всичко върви по вода.
професионал - специалист
Спазарих се за 16 лв. на м2 разгъната площ(320 м2)
В какъв смисъл разгъната-разгъвка на градеж,греди и т.н. ?Поздрави за трудолюбието!
gvladkov - специалист
Точно с разгъването на гредите,да.Плочата е 220 м2.Аз просто нямаше да се справя с кофража,а и така ми излиза по-ефтино.Трябваше да купя дървен материал,кофражни плоскости,греди за подпори и хюнебеци под наем за 45-50 дена,надници и т.н.Вярно,че гредите щях да ги вдигна после за покрива,НО и бях прищипал 4 и 5 прешлен на гръбнака и 20 дена бях извън строя.Сега почти съм готов за действия.
spec - специалист
Нещо не разбрах - какво влиза в разгънатата площ на кофража, та плоча от 220 стана на 320 кв.м.?
gvladkov - специалист
Гредите,плочата е гредова.
Прикачен файл:
2011-03-29 16.30.06.jpg
Прикачен файл:
2011-03-29 16.30.18.jpg
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9