Всичко за дърводелството
shadowman - майстор
Напоследък все правя някакви нестандартни неща...

Прикачен файл

Picture 067.jpg

Прикачен файл

Picture 066.jpg
Picture 066.jpg (73.77 KиБ) Видяна 3512 пъти

Прикачен файл

Picture 065.jpg
boltik - специалист
Добре изглеждат тези неща =D>
peter_m - специалист
Само корените трябва да потънат :lol:

Не мога да видя къде са лампите на аквариума :?
shadowman - майстор
Не са поели още корените и лампите още не са сложени но са предвидени да се захванат за алуминиевата рамка.
bisplus - специалист
колега..сподели малко за материала..МДФ или ПДЧ , широките детайли ми приличат на здвоена плоскост с широк кант. А тази рамка от АЛ профил каква функция изпълнява, вадачите обиновенни за чекмеджета ли са....аз също ще правя нещо подобно за това ми е интересно....иначи евала, бая си си поиграл.
kendal - специалист
колегата е про не му е проблем да се ''заиграе'' малко,иначе евалла за крайния резултат,аз като стар рибар се заинтересувах живо от ал конструкцията водача ми е ясен,а бе то е написал човека ма кой да чете ,за лампите е ал рамката :wallbash:
Тани - модератор
Не само заради лампите предполагам.Най вероятно това е капак , който да спре водните пари и пръските , за да не гние "дървото"
bisplus - специалист
kendal написа:
колегата е про не му е проблем да се ''заиграе'' малко,иначе евалла за крайния резултат,аз като стар рибар се заинтересувах живо от ал конструкцията водача ми е ясен,а бе то е написал човека ма кой да чете ,за лампите е ал рамката :wallbash:
Едва ли ал.рамка е само за лампите .
shadowman - майстор
Начи плота е изкъствено одебелен за да не тежи много на механизмите че стана бая голям и тежък, самите механизми са съчмени с пълно изтегляне, материала е ПДЧ. Изрязах два детайла на буквата П и ги хванах с парче от материала което ся е между стената и аквариума, отсреща направих конструкция която да стъпи здраво, тръбите си бяха идея на клиента а и самата идея а аз трябваше да я реализирам, тия тръби крепят почти цялата конструкция. Алуминиевата рамка си бе направена вече и идеята и бе да се захванат лампите, но пък я хванахме за материала и заздравихме конструкцията. Стана добре, направих каквото искаше човека, тия неща са от ония които може би докато се занимавам с това няма да го направя повторно.
bisplus - специалист
Споко колега!!! Следващия път ще стане по-бързо...вече си хванал цаката :) :) :) ..6+

Тема "Заиграхме се малко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: