Революционна идея - вместо да се развиват свободните  енергии , по - добре да се освободят  сегашните  енергии . Те в началото  са били свободни .  Да се оплача , изкопах си  кладенец  за  свободна вода ,  сега ми  искат   такса   

emil_v r написа:Революционна идея - вместо да се развиват свободните енергии , по - добре да се освободят сегашните енергии . Те в началото са били свободни . Да се оплача , изкопах си кладенец за свободна вода , сега ми искат такса

.   Колкото до таина тръба ,и   засипване   на  герана Озирис - 45 години съм се  крил ,  докога  ще се крием ? Даже по-лесно ми е  аз да  хвана гората (Созопол ) .Ще  направим пияната чета на  геранджиите .
 .   Колкото до таина тръба ,и   засипване   на  герана Озирис - 45 години съм се  крил ,  докога  ще се крием ? Даже по-лесно ми е  аз да  хвана гората (Созопол ) .Ще  направим пияната чета на  геранджиите .   Електричеството  си е  еко,и свободна енергия  за мен . Само трябва да се освободи ,... от  новото робство
  Електричеството  си е  еко,и свободна енергия  за мен . Само трябва да се освободи ,... от  новото робство   .   П.С.   Ти  Елементал , докога  ще досаждаш  с тия лампи?
 .   П.С.   Ти  Елементал , докога  ще досаждаш  с тия лампи?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: