• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 18
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
zap - помощник
radoraev написа:
да питам само нещо може ли?
Този ъглопротектор който го слагаш на горната страна на челата при шпаталовката не ти ли се пука след време снадката между гипса и протектора?...
:? Аз не видях протектори.. Да не бъркаш с профила на гипскартона?
vesbond - специалист
Радо, от 2 години ги правя така, но досега никой не ми се е обадил, че е спукал. В Стара Загора никой не зарежда половин ПВЦ за свод и просто няма откъде да си купя. Когато бях в София, 6 години съм ги правил с него. Наскоро Фен питаше за същото ПВЦ, но ме знам дали успя да намери. А иначе - не е невъзможно да спука. Да режа го отзад!
SHL - специалист
Здравейте всички,
отдавна не съм влизал и виждам нови творения за които Весбонд получава адмирациите ми =D> :respekt: .

А аз ще пусна малко от последната си работа. Това нещо го нарекох "Трон", нещо, като семеен стол :-D Трябваше да се скрие голям зидан придатък към камината (вътре в стаята ) и измислихме, тази работа. Отгоре е с гранитогрес, а отстрани с изкуствен камък. Изглежда крив заради наклона на двора.

Изображение

Изображение

Изображение

Ето и нещо друго:

Изображение
Profi Stroi - специалист
Браво
Нямаше те иначе малко но като одйде веднага зарадва окото
SHL - специалист
Profi Stroi написа:
Браво
Нямаше те иначе малко но като одйде веднага зарадва окото
Стараем се.... :angel:
SHL - специалист
Здравейте отново

Тъй като админа направи темата "важна тема" се чуствам задължен да я подържам. Нали аз я създадох, все пак. Ще припомня че идеята беше всеки колега да снима и да покаже нещо красиво от работата си. Разбира се не квадратури от плочки и декари на прави стени с картон :) Затова и нарекох тази тема специални и нестандартни изпълнения. Красивото обръщане с плочки на вградено казанче си е специално изпълнение, например. Както форми от картон, като тези на Весбонд. Поаказвайте всичко, което не е стандартно, всяка "врътка" в работата си :) Естествено снимката, трябва да е чиста и да се вижда перфектно ясно качеството на вашата работа, затова снимайте и детайли от нея. Сега ще пусна и нещо от първите ми години, като майстор. Може вече да сте виждали някой от тях тук. За някой от снимките искам да бъда извинен, поради факта че тогава снимах с апаратче "СКИНА" и впоследствие съм ги сканирал за да ги пусна в сайта си.
И така, колеги нека продължим тази тема и я направим приятно и впечатляващо четиво за потребителите на "НАПРАВИ САМ".

Ето и снимките:

1. Това е цветарник направен от гранитогрес

Изображение

Изображение

Тук добре се вижда линията на кръга - лайсната е пвц

Изображение

2. Това е ревизия от плочки на щранг за водомери. Впоследствие монтирах и месингова дръжка. Механизма за отварянето е италиански.

Изображение

3.Това е преграда за душ-кабина. Върху този праг се монтират стъклата.

Изображение

Изображение

Изображение

4.Червена баня в "Свети Влас"

Изображение

Изображение

Изображение

5.Снимката не е добра - извинете. Този "придатък" го изградих в един апартамент зад кино "Изток". Водомерите стърчаха доста и нямаше друг начин да бъдат скрити.

Изображение

5. Това е р-т "Джани" бивш "Ариес" в кв. Лозенец на ул. Бигла. Работа е на колегите, братовчед ми и майстора при когото работих и се учих. Месец преди да го направят аз напуснах. Тоест не е моя работа, но с тези хора сме работили заедно, а снякои от тях и сега продължаваме все така :-D

Изображение

Изображение

6.Малко е замазана, затова пускам малка и голяма снимка. На тази стена, освен че го смятахме фриза да дойде ниво прозорец има 2 колони и един прозорец. Майстотите разбират, какво визирам. Тази стена се прави за толкова време, колкото и цяла баня :)

Изображение

Изображение

7.Вградено огледало в плочките. Работата по тази къща започна преди 4 години - продължава и сега. Това е мойта къща на село :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Какво ще кажете за снимането от такъв ъгъл ? :-D

Изображение

Изображение

Изображение

С тази снимка ще завърша серията "Мойта баня на село". Фугите на тавана и в ъгъла на колоната вече са оправени :) Идеята си е лично моя. И ако на дизайнерите не им харесва, това си е тяхна работа :-D Мен си ме кефи. Споменавам го заради стари диалози между Емералд и останалите :jg:

Изображение

8.С тези снимки искам да покажа нашето изпълнение на фасади и по точно на техните външни и вътрешни ъгли. Както и самото обработване на структората.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Е все пак не може всичко да е идеално :razz: Тук се вижда леката кривина на вътрешния ъгъл вляво, което пък доказва че човешката грешка си е фактор. Именно този фактор трябва да се стремим да сведем до минимум в работата си !!!

Изображение

На тази снимка е направено съчетание между полимерна и минерална мазилка.

Изображение

Е това са горе долу, мойте творения. Надявам се да съм ви дал достатъчно кураж за да сложите и вашите :thumbs:
Дано само не ме упрекнете че последното ми "мнениице" е малко дълго :razz:
Niky - специалист
Страхотна работа. Браво, че има и такива майстори.

Ако не е тайна, би ли споделил как си залепил тези камъни:
Изображение
Искам на вилата да направя цокъла на къщата с камъни.
Гледам, че си лепил и речни, за тях съм гледал - дебела циментова замазка и в тях се потапят камъните, като се подравняват с мастара.

Нещо допълнителна мрежа, специално лепило?
SHL - специалист
Niky написа:
Ако не е тайна, би ли споделил как си залепил тези камъни
Искам на вилата да направя цокъла на къщата с камъни.
Гледам, че си лепил и речни, за тях съм гледал - дебела циментова замазка и в тях се потапят камъните, като се подравняват с мастара.

Нещо допълнителна мрежа, специално лепило?

Камъните са редени с мрежа и кукички - обичайния стар метод. В случая е важен избора на камък, нали ? :)
SHL - специалист
Това е последната ми работа. Направено е от гранитогрес и ... филц :)

Изображение

Изображение

Изображение
тонито - специалист
..........

Прикачен файл

des.JPG
des.JPG (20.67 KиБ) Видяна 12909 пъти
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9