• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 34
Всички въпроси за вилата.
Поздравления за хъса, упоритост(т)а и любовта която влагате за своя дом (Вила)!

Бъдете Живи Здрави, и Господ да пази Вилата Ви и Вас от Природни бедствия, Войни, Грабежи, Бюрокрация, Къртици, Съсели (не ги обивайте- на изчезване са в Европа - аз си ги храня с орехи за да не ми ядат покрива - хе-хе) и лош късмет :)!

От няколко години и аз си имам виличка на 0.30 мин. от София - борова гора, планина, трева, въздух !

Жена ми обаче ... никакво желание ... ("Какво да правя - да ходя да гледам дървета!"). Е ...

Радвам Ви се, и Ви желая успех във всяко ново начинание :) !!!
JuliS - специалист
jefferson, dechev, Благодаря ви много за милите думи.
Ние продължаваме.
Пак сем възпрепятствани финансово...особенно след като приготвените за печка, хлладилник и аспиратор пари литнаха към М-тел. Понеже "хубавците " извадиха на куп 7 фактури и спряха телефоните... :snakeman:
но поне напредваме с кухнята , макар ибез уреди :-D
Поради малкият размер на помещението...снимки зор се докарват. но съм снимала част от детайлите
ИзображениеИзображение
трегерите не са минати още с латекс, само на гипсова шпакловка са за момента
ИзображениеИзображение
лампата е много интересна с мотиви от гръцката митология...но не е помислено че прекалено много са прозрачните части и лампите прозират за сметка на сюжета...
ИзображениеИзображение
започнахме да монтираме шкафчетата...и май ги монтирахме на кабела за банята... никой не се сети да бележи гисокартона откъде минават :evil: Ще правим тестове и ще прекарваме нови кабели май....
вратичките не са регулирани още , затова висят...
имаме планове този петък да купим плот и да монтираме мивката, защото избрахме вградена и това малкото плотче дето върви с кухненското стана излишно.
peter_m - специалист
Обърнете внимание следващия път като си поръчвате пдч плоскости (предполагам сте си ги поръчали на плоскости) шарката да съвпада между различните вратички. Ако са готови шкафовете - :axe: по производителя.
JuliS - специалист
шкафчетата са готови
на смешната цена от 235лв. от Явор. Истината е че сглобената мостра беше срещната..... обаче нашите се разминават тотално. Неможехме да направим рекламация , защото тя се прави в срок от 1 месец, а ние ги купихме преди нова година. Но , пък за тия пари - това е!
dimov64 - помощник
Браво!Браво!Браво!
От доста време имам мерак за нещо подобно!!!
http://arkhangel.ru/
Пожелавам здраве на цялото семейство!!!
Още веднъж БРАВО !!!!!
Здравей, можете ли да пуснете малко по детайлна снимка на стълбата? Предстои ми да правя подобна и ме интересува как са захванати стъпалата.
JuliS - специалист
ще снимам като си отида пак. Да ти кажа аз много и се ядосах на стълбата като я видях. Свекър ми я прави...обаче така я беше "надписал" на лицевите части и така зарязвал и кърпил, че направо се разболях. Бях намислила да я лакирам с бял лак, за да прозират жилките на дървото...обаче при всичкият този кит дето и сложих после...белият лак си отиде напълно като идея. Затова боядисах с бялата акрилна боя на Аквис. Истината е че още ми вади очите от долната страна... но тъкмо като я снимам ще придобиеш представа за захващането
JuliS - специалист
залисах се и стана сряда... а още не съм пуснала събото-неделната си работа :-D :-D
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
JuliS - специалист
гръбчето на кухнята след дълги размисли и дебати.... ще е това:
Изображение
даже днес го напечатах. Сега остава мъжо да го направи на плексигласи...и да му сложи осветление...
Обаче...имам едно питане, ако някой е запознат. Искам да сложа 4мм плексиглас отгоре върху напечатаният 2мм плексиглас и да монтирам лед осветление от това на лентичките дето е... като светлината да мине по сечението на плексигласа и да го освети в дълбочина. Намерих в Практикер такава ленти ЛЕД, обаче 15лв/м. ми се видя множко... има ли някъде по евтино? Ние работим с лед но на блокчета, но то не става.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 34

Тема "Вече не питам за бунгало - а за нещо повече!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: