Ел. инструментите. Консумативи.
a_nikolov - специалист
Преди време попаднах на такава машина в интернет, но не се бях сещал за нея до скоро. В последните дни ми се налага да пробивам отвори и да завинтвам след това винтове и винаги работя с две машини едновременно.
Спомням си в близкото минало, че някъде по телешопите я рекламираха, но никъде не откривам информация за такава машина в български форуми и е-магазини.
Някой има ли представа от къде може да се купи?

Изображение Изображение Изображение
a_nikolov - специалист
Благодаря, сега остава само да разбера колко ще ми струва доставката, с какъв куриер и как да платя.
bisplus - специалист
Според мен ще губиш повече време с тая машинка от колкото да работиш с две.
moimoimoi - майстор
тази машина е пълен шит..... :toimonster:
0-550 оборота :lol:
1200мА/ч :проба:

един що годе нормален винтоверт с 2 батерии е по добър избор
за един винтоверт са необходими следните налични неща:
1 - две батерии
2 - две скорости на оборотите
3 - плавно регулиране и реверс на оборотите-то май всички го имат
4 - яки батерии-ампер/час и волтаж
5 - висок въртящ момент
6 - партоник до 13мм

пример:в момента ползвам един девалт 12 волта/2А/ч.....35N/m 1400оборота
наложи ми се да навивам самонарезни винтове 6.3мм в дебела 2 сантиметра метална греда,без да си играя да разпробивам предварително-директно с самонарезния винт =D>
housedoktor - майстор
Напълно безсмислена машина .защо два патронника когато може просто един накрайник с тази функция.Имам няколко такива и са много по удобни и надеждни

Прикачен файл

snapflipset_200.jpg
snapflipset_200.jpg (7.82 KиБ) Видяна 3598 пъти
rolls - специалист
Както казвам всеки път като видя тая "машина" - ако замисъла и беше добър и истинските марки (Бош, Макита, Хилти и т.н.) щяха да произвеждат такива ...
новия12 - специалист
Колега - не си губи времето като си мислиш че тая машинка ще ти върши работа . С тия 550 оборота и 1.2 амперова батерия си е цяло приключение да си свършиш някоя домашна работа . Ще изхабиш много нерви. По добре си сменяй накрайниците и си вземи някоя сносна марка според бюджета ти . Не случайно водещите производители НЯМАТ ТАКОВА ЧУДО.

Тема "Dual Head Drill - винтоверт с две глави" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: