Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
king82 - специалист
Здравейте, в момента правя нашата си баня и на едно място леко вместо сини съм сложил бели плочки. Та въпроса ми е могат ли да се откъртят безболезнено, без да се повреди картона отзад? Картона е зелен, лепилото е син терафлекс, плочките са Кай и са залепени от 1 седмица.
P.S. Не е фатално, защото пасват хоризонтално с другите 3 реда бели,но ако може да стане лесно, ще ги сменя

Прикачен файл

DSCN6011.JPG
DSCN6011.JPG (82.81 KиБ) Видяна 1970 пъти
Последна промяна от king82 на чет мар 31, 2011 10:01 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Щом не е фатално, не пипай. Ако ги сваляш, ще се отлепят заедно със хартията на картона.
От личен опит.
king82 - специалист
Мерси пичове. Така го оставям.
pif4o - специалист
Тва ме подсеща за моята баня, на моя мастор му бях направил 3Д проект къде къв цвят е, на снимки големи и хубави 15/21 размер да ги вижда от далече :) Един път не ги погледна, и аз когато и да надникна кво е налепил все имаше някоя дето е объркал та го карах да я отлепя :mrgreen: много псувни изпсува завалията. :) А дизаина не беше нищо сложно две кулони в друг жвят с фриз и горен и долен ред същия цвят.
Остави си ги така, и така седят готино. Тъкмо винаги кат го погледнеш ще се питаш как ли щеше да е ако бяха сини :) Демек ще си имаш занимавка до де се къпеш :)

Тема "Oтлепяне на плочки от ГК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: