Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
bobii - специалист
Здравейте! :) След година и нещо, ако не са и две, четене на форума, реших да се покажа.
Казвам се Боян, от Добрич съм, в Добрич живея и уча, на 17 години съм, 11 клас.
За мене мога да кажа, че не обичам да стоя без работа, все човъркам нещо. Да ви се похваля, днес ашладисах ( с помощта на дядо) слива, да видим какво ще стане! :-D
http://batista3411.snimka.bg/hobby/pred ... 4.22977669
Ето една моя снимка, тук съм в Пампорово.
Ето и шадраванчето, днес го измих и напълних отново с вода.
Поздрави,Боян.
Dain - специалист
Ха добре дошъл,и ти пожелавам още много сливи да ашладисаш :-D .
bobii - специалист
Сливата се ашладисва, докато е млада!
pavkatay - майстор
Добре дошъл :)
И понеже последните два поста звучат доста многозначно ще ти кажа ,че като стигнеш моите ( а дай Боже и много повече ) години ще разбереш,че и дърта слива може да се ашладиса :-D
smlxl - специалист
pavkatay написа:
Добре дошъл :)
И понеже последните два поста звучат доста многозначно...
Напротив, конкретиката в мненията е даже в излишък :-D

ПП Добре дошъл в НАПРАВИ САМ, Бояне :)
EDI - майстор
Привет и от мен.И от мен един акъл/ и за съм към по-дъртите :lol: / - всяка слива може да се ашладиса, ама най-добра е старата, винаги има с какво да те изненада в процеса на ашладисване. :-D
valat111 - специалист
Привет и от мен! Ако с тая слива не се получи ашладисването, опитай с друга. И сам, без дядо.
bobii - специалист
Тез сливи събудиха фантазията ви, ей. Благодаря за съветите.
Мисля догодина и ябълки да ашладисвам! Между другото съм в процес на изработка на една къщичка от стиропор, като на колегата inspo, само че моята не е толкоз красива. Ще я видим каква ще стане.
valat111 - специалист
Съветите за сливите бяха много конструктивни. А къщичката от стиропор как си я замислил?
bobii - специалист
Ми аз съм стигнал донякъде. На груб строеж е още. Гараж има, както и барбекю. Вижте кой ще живее в гаража, страстта ми- ВАЗ. Иначе от снимката на къщата се вижда един баварец паркиран вътре, може би ще се редуват с Ладата.

Прикачен файл

P1010715.JPG

Прикачен файл

P1010716.JPG

Прикачен файл

P1010717.JPG

Тема "Ето ме и мен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: