• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 132
Всичко за дърводелството
rum_sz - специалист
Алата, какво стана с длетата ? Свързали се с тези от фирмата? Това беше тяхна продажба между другото.Преди много години имаше един майстор от Подуене ,който правеше длета и съм вземал от него,но сега незнам нищо за него.Но това беше преди 15-20години.
На изложбата имаше едни момчета ,които имаха изложени модели на дърворезба ,но не ми позволиха да снимам.Интересното,беше че те дълбаеха вътре в модела и правеха вътре в самият модел фигура, беше елипса и вътре е другата фигура.Но като се скарах с тях си тръгнах набързо.
rum_sz - специалист
rum_sz написа:
Алата, какво стана с длетата ? Свързали се с тези от фирмата? Това беше тяхна продажба между другото.Преди много години имаше един майстор от Подуене ,който правеше длета и съм вземал от него,но сега незнам нищо за него.Но това беше преди 15-20години.
На изложбата имаше едни момчета ,които имаха изложени модели на дърворезба ,но не ми позволиха да снимам.Интересното,беше че те дълбаеха вътре в модела и правеха вътре в самият модел фигура, беше елипса и вътре е другата фигура.Но като се скарах с тях си тръгнах набързо.
alata_69 - специалист
не ми остана време да им се обаждам и да ги търся

за майстора в Подуене, казва се Димитър Петров(Митко пушката)
за мен най-добрия майстор на резбарски длета
има апартамент в Подуене иначе живее и работи в Сливница,
но и аз не съм го виждал отдавна

П.С. почти всичките ми длета са негово производство

поздрави
rum_sz - специалист
Страхотен ряз имат, неговите длета.
ogy_a - напреднал
Погледни в фейсбук на Траян Петров /това е синът/ и се свържи с него за да си купиш длета. Има ги на много места да се продават. Ако искаш ще ти дам на Слави Гуевски телефон.Други майстори на длета в България нямь.
rum_sz - специалист
ОК ,Благодаря за информацията.
ogy_a - напреднал
Няма защо, питай за всичко което те интересува за дърворезбата и мога да го споделя.
здравейте!
да се похваля и аз някой нещица, макар и не дотам "върховни!" :roll:
http://www.facebook.com/album.php?id=14 ... &aid=30280
EDI - майстор
И защо според теб не са върховни, :lol: .Аз например не мога да правя такива неща и всяка дърворезба е върховна от моята камбанария.
EDI написа:
И защо според теб не са върховни, :lol: .Аз например не мога да правя такива неща и всяка дърворезба е върховна от моята камбанария.
ами защото си имат кусури и може и по-добре да бъдат! :wink:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: