• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Лично ли ти го донесе. :? :)
Galy - специалист
Топло, студено си с предположението :) Климатика си го купих лично, а куриерите ми го доставиха. Иван продължава да бъде на 100% некоректен с мен...а и със себе си. Ако има някакво развитие по случая ще ви информирам подробно. Съжалявам, че с разкритието си тук във форума ви лишавам от мнения на Иван. Мисля обаче, че в същото време спомогнах на доста колеги съфорумци да не късат нерви до припадък. Пак си го харесвайте Иван, пак се допитвайте до него...няма лошо. Само умната с капарото! [-X
phoenix - специалист
Момчета, всичко светна от раз. наредих нещата подадох ток и всичко светна
сега ще го нафотам и покажа. :supz: :supz: :supz: :supz:
filmatoplo - майстор
:supz: пулт на АЕЦ ли ще правиш .
phoenix - специалист
Изображение
поливаме го вече, че да не вземе да се фчупи :-D
:partyman: :partyman: :partyman: :partyman: :partyman:
didosman - помощник
Galy написа:
Съжалявам, че с разкритието си тук във форума ви лишавам от мнения на Иван. Мисля обаче, че в същото време спомогнах на доста колеги съфорумци да не късат нерви до припадък. Пак си го харесвайте Иван, пак се допитвайте до него...няма лошо. Само умната с капарото! [-X
Недей да съжаляваш въобще! Както се знае доброто, трябва да се знае и кои са некоректните "майстори" за да се предпази човек от тях. Аз лично съм благодарен, защото това лято също ще правя отоплителна инсталация вкъщи.Доста съм чели тук, но Иван е...бита карта. Не бих инвестирал в инсталация с него! Не искам да си мисля какво би станало ако един ден евентуално се наложи някаква гаранционна намеса от неговата фирма...ще си стоим на студено/топло и ще си късаме нервите. ...Така че Гали, не съжалявай! Напротив! Благодаря за това, че имаш куража да опишеш случая!
phoenix - специалист
Момчета, не ми разваляйте кефа. Иван та Иван... добре, разбрахме че някой са ощетени от него и други са го ощетили него... Все пак това си е темата за моята термопомпа.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32

Тема "Термопомпа phoenix" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: