Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valenkin - помощник
Здравейте,колеги!
Ще ви помоля за съдействие!Монтирахме на една стара кооперация аудиодомофонна система "Нипон"-стандартно захранване 12V,двупроводно окабеляване.Всичко дотук добре.Системата я издадохме при идеално качество на изпълнение и функции.След две седмици са ходили от БТК да пускат телефони и в момента домофонната система има проблем при разговор,т.е разговора върви,но с голяма микрофония.бихте ли споделили каква е възможната причина за това.А за мен е ясно,че пак всичко започва от начало със звънене...Благодаря ви предварително.Успех на всички!
Minkov - специалист
Ако е двупроводната уредба на "Нипон", трябва да регулираш усилването. Ако и това не помогне - ново табло.

(Да ви се чуди човек, що се занимавате с тия китайски боклуци .... Пълна измама е това!)
valenkin - помощник
няма как ,колега!?Много клиенти искат всичко да е ново,евтино и лъскаво.Ама като им обясняваш,че евтиното ще излезе по-скъпо,цъкат с език.за същата става на въпрос.няма регулиране на звука.проблема е ,че е на открит булевард с много голям шум.явно ще се търси ново табло.благодаря все пак за отговора.
darken_nz - специалист
А може и от БТК да са направили някоя глупост.
Преди време кабелараката направиха една щуротия, като преправяха трасето.
Значи майка ми казва, че няма сигнал, аз си оглеждам моята мрежа и виждам, че няма проблем, после отивам горе на плочата и гледам, че тапа е махнат и е сложено едно съединение, но като са го правили ги е домързяло да проследят кабелите (те са усукани леко) и вместо да откачат ненужния откачиха мен! :-D
Казах и как стоят нещата и че, без обаждане сигнала няма да тръгне никога! :-D
После господата от кабелната казаха на хората, че се е откачило кабелче! :mrgreen:
Не обвинявам пичовете, защото всеки жив човек греши!
Това го казвам, за да покажа, че е възможно проблема да не се дължи само на това, че домофона е менте, а не за да злепоставям някого ( особено кабеларите, има много свестни хора които работят там)
На твое място бих си огледал нещата пак, защото ми се струва случайно всичко да е ок и след идването на въпросните господа всичко да се сгромоляса!
Успех!
valenkin - помощник
Благодаря на всички отзовали се.Открих проблема.БТК -то наистина бяха се "привързали" в една от кутиите по етажите.Проблема е решен.Успех на всички!

Тема "Проблем-микрофония!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: