Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
krasi_500 - помощник
Здравейте,интересувам се от електрожените предлагани от Редко,качествени ли са,заслужават ли си парите,някой работил ли е с тях,от фирмата ми казаха че са китайска сглобка но с висококачествени материали специално за тях.Спрях се на модела ASTRA 160 ще го ползвам за домашни цели(на първо време ще си скалъпя барбекю и лозница на вилата).Загледах се по Fronius - TransPocket 1500 и Gysmi 165 но се чудя дали ми е нужен по висок клас на първо време.Държа на техниката която купувам да е надеждна,качествена и да я ползвам безпроблемно години напред,така че дайте и други предложения ако Ви се пише.Да добавя че покупката ще я мина през фирма и ще си взема 20-те % и астрата ще ми стъпи на 450 лв и фрониуса 950 лв.Ще съм Благодарен за съветите Ви.
koleto84 - специалист
Мисля,че за тия пари дето казваш си заслужава.А пък и за домашни цели е супер :supz:
agj - майстор
Имаше и друго такова питане за машините на Редко но за сега явно още няма никакви отзиви за тези машини !
Фрониус е скъпа техника която не се отличава обаче с някакви по добри качества от останалата заваръчна техника от този клас,освен това скъпите маркови машини имат и скъпа поддръжка,скъп сервиз и части ,освен това сервиза на Киров който поддържа Фрониус не е добър !
За машините на GYS има много добри отзиви не само в българските форуми! Така че от трите варианта аз бих избирал Gysmi 165.
Ако Gysmi 165 ти идва малко скъпичко можеш да погледнеш и машините на Вики Б - http://viki-b.my.contact.bg/prices2.html
dragozow - майстор
Значи за Gysmi който не ми се е обадил на него не съм направил отстъпка. Колеги, може да ползвате добри цени и да пробвате всичко при мен. Не е проблем да ви разпечатам машина и да пробвате колкото искате. Ако някой иска да пробва да заповяда или да звънне(0898798624). Не ми е за цел на всяка цена да ви продам нещо, просто ако го харесате. Имам почти цялата гама инвертори от марката, в момента имам налични 12 различни модела инвертори. Зареждам няколко големи магазина в България с продуктите. Имам и това специално телоподаващо:
http://argo-market.com/ViewProduct.aspx?id=1205
От моделите на Вики също имам цялата гама в София и Пловдив, пак всичко може да се пробва и да се прецени кое е по-хубаво. Добър заварчик след няколко заварки може да прецени кое е по-добро.
krasi_500 - помощник
Е да взема да се похваля.
Днес минах през магазина при г-н dragozow и след половинчасово зяпане се оборудвах с Gysmi 161,соларна маска и 2 кутии електроди.
Разбира се получих и добра отстъпка от цените на артикулите.
m_markovski - специалист
Поздравления!
Добре си направил. Аз си взех гизми 165 и соларна маска точно преди една година (за съжаление не знаех за отстъпките) и съм напълно доволен. Ползвал съм го за навес, асма и други и не съжалявам нито за миг, че го купих. Това ми беше и първото заваряване. Мога да кача и снимки.
------------
Ето и снимка на първото творение. Седалката е наследство от преди 30 години.

Прикачен файл

DSC01879.jpg

Тема "Инверторен електрожен от Редко или ......?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: