• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всички въпроси за вилата.
andon1980 - специалист
Ще кача още няколко снимки на почти приключващия вече ремонт ,като ще помоля модераторите да преведат пак на български бутоните за качване.на едната снимка е дадена една дълга права и обикновенна стена на чиео място стана много хубав шкаф с лавица.Ако има някой запознат нека да драсне едно редче как да боядисам кнауфа с някаква мазилка може би че да се впише в атмосферата.Има и снимка на терасата бях чел някъде мнения за това как да я импрегнирам за да не гният талпите

Прикачен файл

predi.JPG
predi.JPG (54.49 KиБ) Видяна 2627 пъти

Прикачен файл

kh 032.jpg

Прикачен файл

kh 040.jpg

Прикачен файл

003300.jpg
003300.jpg (114.82 KиБ) Видяна 2627 пъти
rockwall - майстор
поздравления за къщата

Вратата в стаята с камината едва ли уплътнява много добре и ако търсите ТОПЛО, можете да помислите за някакво по-незабележимо уплътнение - някаква гумичка на касата или нещо от сорта, за да не се разваля дизайна и замисъла с пластмасови вътрешни и т.н.

Поздравления отново
следя темата
andon1980 - специалист
rockwall написа:
поздравления за къщата

Вратата в стаята с камината едва ли уплътнява много добре и ако търсите ТОПЛО, можете да помислите за някакво по-незабележимо уплътнение - някаква гумичка на касата или нещо от сорта, за да не се разваля дизайна и замисъла с пластмасови вътрешни и т.н.

Поздравления отново
следя темата
Вратата е малко ремонтирана .Между двата реда талпи по 4 см е поставена вата точно в дупките на металната конскрукция.Между талпите има наковани и летвички за да не се виждат фугите че зимата беше доста студена горе и правих тотално пълнене навсякъде с вата.По таваните и където може е с дебелина 30 40 см натъпквано е с натискане за да се побере в целия обем колкото е възможно вата.Рокуел дай една идея за онова бялото рафтче ще стане ли с изкуствен камък ,покажи някое моделче дето ще се върже и ми дай тегло и цена.Ако тук е реклама прати цените на лични
merakliq - специалист
Поздравления Андон! Този кът със шкафовете се е получил много добре. Горните лавици ще ги боядисаш ли в цвета на долните шкафове?
andon1980 - специалист
merakliq написа:
Поздравления Андон! Този кът със шкафовете се е получил много добре. Горните лавици ще ги боядисаш ли в цвета на долните шкафове?
Горните лавици са бели щото са от кнауф и после са измазани с няква мазилка.Замисъла е да се пребоядисат някакъв цвят а отпред челата им са от дървени фрезовани первазчета.Имам един гумен тампон който прави дървесен фладер може и с него да се пробвам но все още го умувам.Затова търся и мнения
merakliq - специалист
andon1980 написа:
merakliq написа:
Горните лавици са бели щото са от кнауф и после са измазани с няква мазилка.Замисъла е да се пребоядисат някакъв цвят а отпред челата им са от дървени фрезовани первазчета.Имам един гумен тампон който прави дървесен фладер може и с него да се пробвам но все още го умувам.Затова търся и мнения
Мисля,че горните шкафове трябва да са в унисон с долните - боя,фладер.....
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Ремонт на една родопска каменнна къща/ плевня/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: